CHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın iki oğlu hakkında gözaltı kararı verildiği iddiası iktidara yakın medyada dolaşıma sokuldu. İddiaya dair bir savcılık yazısı da sosyal medyada paylaşılırken, CHP Adana İl Başkanlığı'ndan konuyla ilgili açıklama yapıldı.
CHP Adana İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Kamuoyuna:
Bugün saat 18:30 sularında sosyal medya üzerinden yayılan ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeydan Karalar’ın çocukları ile ilgili gözaltı kararı olduğu ve evde arama yapıldığına dair söylemler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu gerçek dışı haberin yayılmasının ilk anından itibaren İl Başkanımız, Adana milletvekillerimiz ve avukatlarımız ile Zeydan Karalar’ın kıymetli ailesinin yanında bulunmuş ve bu söylentilerin gerçek dışı olduğu konusunda basın bilgilendirilmiştir.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı üst başlığı ile eimza ile imzalandığı şeklinde gerçekliği teyit edilemeyen bir belge ve gerçek olmayan haberlerle kamuoyunu yanıltma çabası içerisinde olanlar hakkında yasal işlem başlatılacağını bildirmek isteriz.
Kimse unutmamalıdır ki tutuklama yolu ile cezalandırılmaya çalışılan Başkanlarımız ve yol arkadaşlarımızı aileleri ile tehdit etmeye çalışanlar asla mücadele azmimize zarar veremez. Yetkili mercilerin ivedilikle konu hakkında kamuoyunu bilgilendirmeleri gerekmektedir.
Tarafımızca yapılacak açıklamalar dışındaki bilgilere itibar etmeyiniz.
Saygılarımızla
CHP Adana İl Başkanlığı"

Sözcü
Alanya'da bir grup aralarına aldıkları 2 turisti taciz etti, kadın turistler şahısların hareketleri karşısında neye uğradığını şaşırdı52 izlenme
Yandaş kanalın İmamoğlu videosunun montaj olduğu kanıtlandı!146 izlenme
Cumhur İttifakı'nda İmralı çatlağı: "Müzakere değil mücadele"17 izlenme
Cumhur'da Karabük çatlağı! MHP'li başkan AKP'li adayı yerden yere vurdu29 izlenme
Kürşat Ayvatoğlu vakasından sonra AKP'de yeni bir 'gösterişli yaşayan danışman' skandalı ortaya çıktı!101 izlenme
Emniyet'ten yeni açıklama: Bombacının ifadesi yalan çıktı!100 izlenme
Cumhur İttifakı'na anket şoku! Çöküş devam ediyor!52 izlenme
Başsavcılık, Kuran kursuna bağış karşılığında uzlaşı sağladı!42 izlenme
'Cumhurbaşkanına hakaret'ten yargılanan Müjdat Gezen: "Cumhurbaşkanı önüne gelene hakaret ediyor, ona bir tek eleştiri yaptığınızda suçlu sayılıyorsunuz"
Bakan’dan EYT açıklaması! İşte Emeklilikte yaşa takılanlarda son durum
Başak Demirtaş faktörü nasıl etkiledi? İşte son İstanbul anketi
Yenidoğan Çetesi skandalına karışan hastaneler için karar verildi!