Odunpazarı Belediyesi aynı zamanda ihtiyaç sahipleri için hizmete açmış olduğu Halk Market aracılığı ile vatandaşların erzak ve temizlik ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor. Odunpazarı Belediye yetkilileri aşevinden her gün 350 kişinin, 2015 tarihinde hizmete giren Halk Marketten ise her yıl 800 hanede yaşayan yaklaşık 3 bin 200 kişinin faydalandığını açıkladı.
CHP'li belediyelerin bağış hesaplarının İçişleri Bakanlığı tarafından bloke edilmesine rağmen CHP'li belediyeler ihtiyaç sahiplerine yardımlarını sürdürmeye devam ediyorlar.
Sözcü'nün haberine göre, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ve Odunpazarı belediyeleri aşevlerinin yanı sıra ihtiyaç sahiplerine erzak yardımında bulunuyorlar.
Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, aşevi ve Halk Market ile ihtiyaç sahiplerinin imdadına yetişen belediye, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ve erzak kolisi ulaştırmayı sürdürüyor. Yaşanan bu zor günlerin dayanışma ile atlatılabileceğini belirten belediye yetkilileri, Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ve erzak kolisi yardımında bulunuyor.

(Hesapları blok edilen aşevlerinden yüzlerce aileye her gün sıcak yemek servisi yapılıyor.)
Odunpazarı Belediyesi, aşevinden faydalanan 355 vatandaş ile bölgede yaşayan yüzlerce 65 yaş üstü dar gelirli aile ve dezavantajlı guruba her gün tek kullanımlık kaplarla 3 çeşit yemek ulaştırıyor. Titizlikle hazırlanan paketler, yetkililer tarafından ihtiyaç sahiplerinin adreslerine teslim ediliyor. Aşevi, sıcak yemeğin yanı sıra bugüne kadar binlerce ihtiyaç sahibine aylık olarak erzak yardımı yaptı.

(Titizlikle hazırlanan paketler ihtiyaç sahiplerinin adreslerine teslim ediliyor.)
Açıldığı tarihten günümüze kadar geçen sürede ihtiyaç sahibi vatandaşlara 2 milyon TL’nin üzerinde yardımda bulunan Halk Market'ten 800'ün üzerinde hanede yaşayan yaklaşık 3 bin 200 kişi faydalanıyor. Corona virüsü nedeniyle evlerinden çıkamayan yaklaşık 100 vatandaşın ihtiyacı ise yine Halk Market'ten karşılanarak adreslerine teslim ediliyor.

(Odunpazarı Belediyesi, aşevi ve Halk Market ile ihtiyaç sahiplerinin imdadına yetişiyor.)
İhtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini belirten yetkililer, yaşanan kötü günlerin dayanışma ile atlatılabileceğini kaydetti. Odunpazarı Belediyesi aşevine ait banka hesaplarına İçişleri Bakanlığı tarafından bloke konulduğunu hatırlatan yetkililer, daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşabilmek için Aşevi ve Halk Market'e duyarlı vatandaşların ayni yardımlarını beklediklerini söylediler.
Celal Şengör ve İlber Ortaylı’dan Bakan Yusuf Tekin’e tepki: "Bu bakan, liseye kadar din dersi doldurdu. -1,5 sene sonra başkası gelecek"30 izlenme
Hani uçacaktık? Avrupa’da 10 kişiden 5’inin, bizde 1’inin arabası var27 izlenme
Öğrencisine istismardan 12 yıl hapis alan müdüre tahliye25 izlenme
Sivas 1993: Madımak Oteli’nde ne oldu?98 izlenme
Yandaş Sabah Gazetesi’nden günlerce enkaz altında kalıp hayatını kaybeden insanlara hakaret38 izlenme
Elektrik zamları vatandaşı ikiye böldü: Birine yüzde 20, diğerine yüzde 3032 izlenme
Diş fırçalamada ‘nano robot’ devrimi başladı!30 izlenme
Amasya’da şok iddia! Testi pozitif çıkan 112 personeli 2 gün çalıştırıldı!133 izlenme
Merkez Bankası politika faizini 250 baz puan artırarak yüzde 45'e çıkardı
Turkcell'in çekiliş tezgâhı ortaya çıktı! İnsanların umutlarıyla böyle oynamışlar!
İmamoğlu’nun gündeme getirdiği belediyelere gönderilen paraların belgeleri ortaya çıktı
Makas açıldı: Üreticideki ürünle markette ürünün farkı yüzde 338’e çıktı!