Ali Kılıç, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile Maltepe’deki 7 okulda ilkokul öğrencilerine gıda desteği sağlanması konusunda pilot çalışma başlattıklarını söyledi. Kılıç, sözlerinin devamında ise “Ne yazık ki bazı okul müdürlerinin bunlar zehirli diyerek beslenme paketlerini çocuklarımızın elinden aldığı haberleri gelmeye başladı” dedi.
Kılıç, şunları kaydetti:
“Ağırlaşan ekonomik kriz, İstanbul’da yoksulluğu daha da derinleştiriyor. Milyonlarca çocuk, kronik yetersiz beslenmeyle karşı karşıya. Yerel yönetimler olarak bu vahim durumu hiçbir şey yapmadan izleyemeyiz. Maltepe Belediyesi olarak 7 ilkokulda pilot çalışma başlattık, bin öğrenciye gıda desteği sunmaya başladık. Sabahları okulların önünde öğrencilere teslim ettiğimiz gıda paketleri, gıda mühendislerince özenle hazırlanıyor. Ne yazık ki bazı okul müdürlerinin bunlar zehirli diyerek beslenme paketlerini çocuklarımızın elinden aldığı haberleri gelmeye başladı. Bu engellemeler çocuklarımıza yapılan büyük bir kötülüktür. Bu yapılan çocuklarımıza reva mıdır? Bırakın biz vazifemizi yapalım. Hatta çocuklarımızın aç kalmaması için dayanışma içinde olalım.”
Gülistan Doku'nun ablası kardeşinin neden öldürüldüğünü açıkladı! "Kötü bir şeye zorluyorlar. Kızımız da bunu kabul etmediği için ‘Sizi ifşa edeceğim’ dediği için Gülistan'ı öldürüyorlar"35 izlenme
AKP'li başkandan yeğenine kıyak: Başkan yardımcısı olarak atadı!47 izlenme
İstanbul Kadıköy’de coşkulu 29 Ekim kutlaması112 izlenme
Milyonlarca Emekliye Kara Haber! İşte Emekli Maaşlarlarından Yapılacak Yeni Kesinti38 izlenme
İhaleye fesat ve rüşvet suçlarından hapis cezası alan AKP’li başkan seçime rakipsiz giriyor38 izlenme
İlber Ortaylı Suriyelilerle ilgili en büyük tehlikeyi açıkladı50 izlenme
Sokak röportajında konuşan cahil yobaz Atatürk için 'Rakı içmekle karıyla yatmakla olmuyor bu işler' dedi48 izlenme
Emeklilerden maaş tepkisi: "23 bin 552 lira ile geçinmek mümkün değil. 50 bin liranın altında geçinilmez"19 izlenme
Lütfü Türkkan ortaya çıkardı! AKP'li belediyeden 'ağırlama' için rekor harcama!
YÖK'teki görevden alma skandalının perde arkası ortaya çıktı: Basmışlar istifayı!
Kartal İmam Hatip 'Kılıçdaroğlu' dedi! Açık mektup vererek çağrıda bulundular
TÜSİAD Başkanı: "Zorlu süreç bitti şimdi daha zorlusu geliyor"