İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik soruşturmada tutuklu olan iş insanı Murat Kapki'nin eşi gözaltına alındı. CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "İBB soruşturmasında tutuklu bulunan Murat Kapki’yi savcılığa götürdüğünüz dakikalarda eşini gözaltına alarak itirafçı olmasını sağlamaya çalışmak mıdır?" ifadelerini kullandı.
İktidar medyası tarafından 'itirafçı oldu' denilen tutuklulardan Fatih Keleş'i hatırlatan Emir, "Hakkında ‘itirafçı oldu’ yalanı yayıldıktan ve bunun gerçek olmadığı ortaya çıktıktan sonra Fatih Keleş’in oğlu ve yeğenini tutuklamak bu milletin değerlerine hakaret değil midir?" dedi.
Emir'in paylaşımı şöyle:
"2025 “Aile Yılı” ilan edilmişken, aile kutsiyetine saldırarak insanların eşini, çocuğunu hedef almak ne demektir?
İBB soruşturmasında tutuklu bulunan Murat Kapki’yi savcılığa götürdüğünüz dakikalarda eşini gözaltına alarak itirafçı olmasını sağlamaya çalışmak mıdır?
Hakkında ‘itirafçı oldu’ yalanı yayıldıktan ve bunun gerçek olmadığı ortaya çıktıktan sonra Fatih Keleş’in oğlu ve yeğenini tutuklamak bu milletin değerlerine hakaret değil midir?
Yetmiyor, şimdi de MASAK raporlarıyla İmamoğlu’nun ailesi hedefe konuluyor.
Aileye el uzatmak, hiçbir vicdanla açıklanamaz. Aileye dokunmak, Türk milletinin örfünde yer almaz."

Bakan Koca açıkladı: 21.655 yeni vaka tespit edildi, 20.007 kişi sağlığına kavuşurken, 213 kişi hayatını kaybetti!43 izlenme
Zonguldak’ta metrelerce yükselen dalgalar gemiyi ortadan ikiye böldü51 izlenme
İstanbul’da okullar yarın da tatil edildi25 izlenme
Korkutan tahmin: "30 milyon göçmen akın eder. batılı turist tatil yapamaz"38 izlenme
Milyarlarca liralık kamu zararı: "AKP para için bunu da yaptı"30 izlenme
Bir baba daha çocuğunun önünde darp edildi18 izlenme
AKP'nin seçim kampanyaları İsraillilere emanet! Apar topar sildiler30 izlenme
AKP’de Süleyman Soylu tartışması: 15 milletvekili rahatsızlıklarını iletti43 izlenme
Veli Ağbaba Silivri'de konuştu: "Türkiye, FETÖ döneminde görmediğimiz hukuksuzlukla karşı karşıya"
‘Gri pasaport’ skandalı ilk o belediyede ortaya çıkmıştı: Soruşturma izni verilmedi!
Çataklı'nın kardeşinin dosyasını kapatan savcıya atama
Hasan Mezarcı hakkında soruşturma başlatıldı