Anasayfa1
06 Aralık 2020 ( 110 izlenme )
Reklamlar

CHP'li Engin Altay belgeyi paylaştı: Erdoğan'a olan 'AŞK'la bağlılığının karşılığını arazi olarak alıyor


CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla verilen kararnamede Ethem Sancak'ın yeğenine ait Maxicells İlaç Sanayi Anonim Şirketi'ne tahsis ettiği ilişkin kararnameyi paylaşarak tepki gösterdi.




Katar ile yapılan 10 anlaşma ile ülkedeki birçok kaynak satıldı. Yapılan satışların ardından Tank Palet Fabrikası ve birçok özelleştirme gündeme geldi. 

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre; iktidara yakınlığı ile bilinen iş insanı Ethem Sancak'ın yeğeni Murat Sancak'a İstanbul'da 172 bin metrekarelik arazi verildi.

Son olrak bir özelleştirmeyi daha gündeme getiren CHP'li Engin Altay, söz konusu kararnameyi sosyal medya hesabından paylaştı. Kararnamede tahsis edilen arsanın beledi hakkında, "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğü hesabına yatırılacak tutar, sabit yatırımın binde biri olarak belirtilmiştir" ifadeleri yer aldı.

Sancak'ın Erdoğan hakkındaki sözlerini hatırlatan Altay, "Erdoğan, kendisine ilahi aşkla bağlı olduğunu, hatta ailesini feda edebileceğini söyleyen Ethem Sancak'a karşılıksız kalmıyor, verdikçe veriyor. Önce Tank Palet peşkeşi şimdi de Silivri'de 172 bin metrekare arsa. Bu milletin yüzüne nasıl bakacaksınız?" diye sordu.

basvuruuuuuuuu.jpg


https://www.yurtgazetesi.com.tr/guncel/chplienginaltaybelgeyipaylastierdoganaolanasklabagliligininkarsiligh168662.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Saray grubu ve AKP birbirine girdi: "Ben seni tokatlamaktan usandım" Narin'i arama çalışmalarında yeni gelişme: Ekipler yeniden kaybolduğu yerdeki derede Niğde'de beyin cerrahını 4 yerinden bıçaklayan hasta: "Bana yapay zekâ yerleştirdi, başımda onun cihazları var" İran ve İsrail'in dayanacak ne kadar gücü var?