CHP milletvekili Aykut Erdoğdu, Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa eden Cumhurbaşkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın piyasa ile kur kumarı oynadığını belirtti. Erdoğdu, "Damat kumarı kaybetti, millet borcu ödeyecek" düşüncesini dile getirdi.
Erdoğdu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Merkez Bankası net rezervi 48,1 milyar dolar... Eğer Merkez Bankası bir şekilde 48,1 Milyar Dolar satın alabilse “0” rezervimiz olacak... Damat Bey piyasa ile kur kumarı oynadı... Rest çekti... Resti döviz rezervlerimizdi... Damat kumarı kaybetti... Millet borcu ödeyecek..." ifadesini kullandı.

https://abcgazetesi.com/chplierdogdudamatkumarikaybettimilletborcuodeyecek393288
Fatih Portakal Süleyman Soylu’yu köşeye sıkıştıracak skandal iddiayı sordu, canlı Yayına davet etti “Askeri sahaya siz mi çıkarmadınız?”31 izlenme
Mehmet Ali Erbil ve Serdar Ortaç'a kötü haber savcılıktan geldi38 izlenme
Milli Eğitim'den, 6 yaşındaki H.K.G. için 'ihmal' itirafı36 izlenme
Fiyatlarda tarihi artış yaşanıyor!48 izlenme
Kahramanmaraş’taki okul saldırısında kritik ayrıntı! Bu saldırı hiç olmayabilirdi18 izlenme
Bahçeli'den ikinci Öcalan çağrısı: "Sözümün arkasındayım, umut hakkından yararlansın"26 izlenme
Suriye’den acı haber geldi! İki şehit, iki yaralı110 izlenme
Soylu hakkında bomba iddialar! "Yüce Divan'da yargılanmalı"63 izlenme