Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 41 yıl sonra Elazığ'dan milletvekili çıkardığı Gürsel Erol, partisinin genel başkanı ve genel merkez yönetimini istifaya davet etti.
Dün yapılan seçimlerde Elazığ'dan milletvekili seçilen CHP'li Gürsel Erol yaptığı açıklama ile dikkat çekti.
24 Haziran seçim sonuçlarının partileri açısından tekelleşen bir siyasetin ve yalnızca kendilerini seçmekten başka ülke yönetimi iddiası taşımayan bir anlayışın sonucu olduğunu belirten Milletvekili Gürsel Erol, "Partimizin yaşadığı 24 Haziran seçim sonuçları başarısızlığının sorumlusu bu yönetim anlayışıdır. Mevcut Genel Merkez Yönetimini sıfat ve ünvanları ne olursa olsun bu mağlubiyetin sorumlusu olarak görüyorum ve derhal istifaya davet ediyorum. Bu çağrımı genel merkez tarafından belirlenen, garanti seçim bölgesinden gelen bir milletvekili olarak değil, Tunceli ve Elazığ’da seçim kazanmış partinin ilkeleri ve etik değerleriyle siyaset yapan bir milletvekili olarak yapıyorum. Partimizin koltuk adamlarına değil, ülkenin yönetimi ile ilgili iddia taşıyan dava adamlarına ihtiyacı vardır" dedi.
BİR ÇAĞRI DA EREN ERDEM'DEN
CHP yönetimini istifaya çağıran diğer bir isim de Eren Erdem oldu. Erdem, twitter hesabından yaptığı açıklamada, parti yönetimini istifaya çağırarak, "%30’ları geçen bir siyasal hareketlilik karşısında yapması en erdemli davranış “istifa” olacaktır" dedi.
Eren'in paylaşımı şöyle:
DUDU: LİDER İNCE
CHP'den yönetime istifa çağrıları gelmeye devam ediyor. CHP'li Mevlüt Dudu, twitter hesabından yaptığı açıklamada, CHP'nin liderini halkın belirlediğini ve bu ismin de Muharrem İnce olduğunu belirterek, Kılıçdaroğlu ve parti yönetimini istifaya davet etti.
Dudu'nun paylaşımı şöyle:
https://www.birgun.net/haberdetay/chpliisimlerdenkilicdarogluveyonetimeistifacagrisi220809.html
Sözlerine tepki yağmıştı, bu kez torpil iddiası!80 izlenme
AKP'li isim, Rize'ye gidecek olan İmamoğlu'nu alenen tehdit etti sonra da tweetini sildi!98 izlenme
Fazlı Tonar isimli sözde hoca "fakirliğin sebeplerini" sıraladı: "Çıplak yatmak"36 izlenme
AKP'li TBMM Başkanı Şentop 'FETÖ araştırılsın' önergesini işleme koymadı! İşte gerekçesi268 izlenme
AKP'li Efgan Ala gibi ısrarla soruyoruz 'Doları kim aldı ?'1677 izlenme
Adil Karaismailoğlu, “1 trilyon dolarlık ihracat hedefi güçlü altyapı olacak”22 izlenme
Kahvaltıda buluştular… Hiçbiri Erdoğan’ı hatırlayamadı5218 izlenme
CHP'li Bulut: "Şehir hastaneleri kör bir kuyu gibi"226 izlenme
'Bütçe açığını vatandaştan mı çıkaracaksınız?' sorusuna Efkan Ala’dan itiraf gibi yanıt: “Bir ülkenin bütçesi vatandaşa aittir; bütçeyi vergilerle yaparsınız”
İktidar paraya sıkıştı trafikte haraç alacak
Esenyurt kayyımı bu kez de kampüs liseyi hazineye vermeye çalışıyor!
Yine sözde hoca yine kadınlar: "Kadınların 90 km'den uzun yola yalnız gitmesi caiz değildir"