CHP Genel Başkan Yardımcılar Haluk Koç, Faik Öztrak ve Seyit Torun, Kırklareli Belediyesi’nin toplu açılış ve temel atma törenlerine katıldı.
Atatürk Spor Salonu’ndaki programa genel başkan yardımcılarının yanı sıra Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, bölge milletvekilleri ile belediye başkanları katıldı.
Salonda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun videolu mesajı yayınlandı. Kılıçdaroğlu mesajında, şu ifadeleri kullandı: “Ülkemizin yaşadığı olağanüstü koşullar nedeniyle Kırklareli’ne yapacağım ziyareti üç kez ertelemek zorunda kaldık. Umarım Kakava Şenlikleri’nde hep birlikte olacağız. Kırklareli Belediyemiz son derece başarılı bir belediye, iki temel özelliği var. Birincisi hiçbir ayırım yapmadan bütün Kırklareli halkına hizmet sunmuş olması. İkincisi yaptığı her harcamanın hesabını Kırklareli halkına vermiş olması. Bu nedenle Kırklareli Belediyemizi yürekten kutluyorum. Yaptığı ve yapacağı yatırımlar için de kendilerine başarılar diliyorum. Belediyemiz yeni bir otogar yapıyor. Yaptığı otogar ayyıldız şeklinde, adını ‘Atatürk Otogarı’ olarak koyuyor. Bütün Kırklarelili kardeşlerimize hayırlı olsun. Geldiğimizde yine belediyemizin yaptığı Atatürk Evi’ni ziyaret edeceğim. Kırklareli halkıyla kucaklaşacağız.”
‘ŞEYTAN İTTİFAKI’
Törende konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, ise AKP ve MHP arasındaki seçim ittifakını eleştirerek şöyle dedi: “Kendilerine milli diyorlar, yerli diyorlar. Ben kendime, partime yaptığımız mücadeleye, sizlerin duruşuna, ebediyete uğurlamış olduğumuz büyüklere karşı küfür edilmiş hissediyorum. Sizlerin duygularını tercüme etmeye çalışıyorum. Bunlar kendilerine ‘yerli ve milli’ diyorlar. Bir ittifak kurdular, ‘çıkar ittifakı’. Siyaseten bir parti bir diğer partiye iltica ediyor. ‘Ben bittim, tükendim’ diyor, ‘kıvranıyorum artık, götüremiyorum’ diyor, ‘senin kuyruğuna takılayım da bir hülle yapalım, nasılsa parmak sayısı bizde, şu yüzde 10 işini aşalım, ben koltuğumu koruyayım. Senin de bana vereceğin görevi yapayım. Böyle idare edelim’ diyor. Bu olsa olsa bir şeytan ittifakıdır. Bakın şeytan bile bunları görse kesin emekliliğini ister. ‘Artık bu dünyada bana görev alanı kalmadı’ der. ‘Beni emekli edin, ihtiyaç yok dünyada. Yeni şeytanlar geldi’ der. Akılları sıra böyle bir süreç yaşamaya çalışıyorlar. Yani kendi başına yüzde 9 almış bir parti barajı geçemeyecek. Yüzde 456 neyse alan ama ittifak diye bu ‘şeytan ittifakı’nın içine giren milletvekili çıkaracak, Meclis’e girecek. Eğer gerçekten bu ülkede temsilde hakkaniyet varsa, Anayasa Mahkemesi dediğimiz üst yargı kurumu bunu eğer kanunlaşırsa temelden bozar. Eğer varsa diyorum ne yazık ki bütün yargı kurumları siyasi iktidarın talimatıyla hareket eden hale getirildi bugün Türkiye’de. Bakıyorsunuz dillerinde bir tekerleme, ‘Bu CHP, PKK ile işbirliği yapıyor. Bu CHP teröre destek veriyor’. Dakika başı bunları duyuyorsunuz. Gazeteci onda, meydan onda, seyirci onda, saha onda, televizyon onda. Dakika başı sabahtan akşama kadar böyle bir yafta yapıştırmaya çalışıyorlar.”
Konuşmaların ardından CHP Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç, Faik Öztrak, Seyit Torun ile beraberindeki milletvekilleri, belediye başkanları, Kırklareli Belediyesi tarafından yapılan tesislerin toplu açılışını yaparken, aralarında ayyıldız şekilli şehir otogarının da bulunduğu bazı tesislerin de temelini attı. DHA
http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chplikocbuolsaolsaseytanittifakidirseytanbilebunlarigorsekesinemekliliginiister2262812/
Ankara Tabip Odası: Ankara'da 213 sağlık çalışanına Covid-19 tanısı konuldu76 izlenme
Canan Kaftancıoğlu: Somut olarak 23 Haziran’da gördük76 izlenme
Masada Diyanet ve TÜİK de var: Doğurganlığı artırmak için toplandılar!25 izlenme
Gazeteci Murat Yetkin'den bomba iddia: CHP listelerinden Meclis’e 15 vekil sokan DEVA Partili yetkilinin "Ticaret böyle yapılır" dediğini belirtti!51 izlenme
Hayat vekilime güzel! Bu fiş dün kesildi32 izlenme
AKP'nin grafiği yerlerde: Vatandaş 'Erdoğan'a kesinlikle oy vermem' diyor!43 izlenme
Mansur Yavaş'tan emekli maaşı açıklaması: "Biz onlardan daha fazla zam yapacağız"29 izlenme
Mehmetçik küçük kız çocuğunu enkazdan sağ olarak çıkardı!42 izlenme
İşgal ettiği plajın elinden alınmasına kızdı: "AK Parti bizi 11 yıldır idare ediyordu, ceza falan kesip geçiyordu. Bu Deniz Gezmiş denen adam geldiğinden beri esnafı yok etti!"
Vatandaşa “lüksten kaçının” çağrısı, kendilerine masaj, SPA, tuz odası!
Kendini yakarak hayatına son vermişti... Eşi konuştu!
Destici’nin skandal paylaşımına suç duyurusu! ‘Kamu davası açılsın’