CHP'li Özel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Sağlık Bakanı Koca'nın grip aşısı hakkında yaptığı açıklamalara karşı çıktı.
Dün ilk kez İstanbul'da toplanan Bilim Kurulu'nun ardından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aşı iddiaları ile ilgili, "Ortada olmayan bir aşının varlığı iddia edildi. Aşı ile ilgili başından beri firmalarla görüşüldü. Ama ortada aşı yok. Eğer varsa bir aşı bize söylesinler alalım. X firmada var ama şimdi yok diyerek aşıları pazarlamasınlar. İlk günden beri aşı için büyük çaba içindeyiz" ifadelerini kullandı.
CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ise sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak Koca'ya tepki gösterdi. Özel, "Sn. @fahrettinkoca sizi hayretle dinledim. TEB 11 Eylül'de önce size sonra 3 ayrı kuruma yazılı bildirmiş 14 Ekim'e kadar oyalanmış. İzin verilse aşılar gelecek. 45 gün bekleyen firma 1,5 milyon aşıyı İran’a satmış. Kabul etmelisiniz ki gerçek bir fiyaskoyla karşı karşıyayız!" dedi.
TRT spikeri FETÖ'cü Hakan Şükür'ü hatırlatınca, yayından alındı!55 izlenme
Türkiye'nin dev şirketi işte böyle battı11 izlenme
Vatandaştan, AKP'yi ve seçmenlerini özetleyen muhteşem konuşma! 'Kuran okumayı bilmeyen seçmenin, Kuran okuyor diye seçtiği adamların memleketinde yaşıyoruz!'79 izlenme
Terör örgütünün fesih açıklaması sonrası Cemal Enginyurt’tan olay olacak ağır sözler!19 izlenme
Yeni Anayasa'da baklayı ağzından çıkarttı: "Laiklik olmamalı"26 izlenme
Yandaşların bir cami yalanı daha çöktü!121 izlenme
Asgari ücretin ardından emekliye yapılacak zam da belli oldu8 izlenme
Berat Albayrak hakkında bomba iddia: Oturduğu evin üst katında...166 izlenme
Kamu kurumundaki üç işçiye akılalmaz maaş: Erdoğan'ın maaşını ikiye katlamışlar!
MEB'in ihalesinde 'denize sıfır beş yıldızlı otel' şartı!
Melih Gökçek'ten Nevşin Mengü'ye çirkin sözler
Binali Yıldırım'ın Bakanlığı dönemindeki acele kamulaştırma kararıyla, Tire-Belevi yolunda güzergâh değişikliği nedeniyle yüzlerce zeytin, incir ve çam ağacı kesilecek