Antalya'da Manavgat Belediyesine yönelik düzenlenen operasyonda tutuklanan ve daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Gülsüm Özer, şaşırtan bir karar aldı.
Tüm görevlerinden istifa eden Özer, konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.
Soruşturmanın yapıldığı günden bu yana zor bir süreç yaşadığını ifade eden Özer, şunları söyledi:
Yaşadığım bu süreçte travmadan dolayı psikolojim bozuldu. Bundan sonraki süreçte faydalı olamayacağımı düşündüğüm için belediye meclis üyeliği ve başkan yardımcılığından istifa ediyorum.
Aynı zamanda CHP üyeliğinden de istifa ediyorum. Çünkü bu zor günümde yanımda yer almayan destek çıkmayanların şöyle ki, bana İl Başkanlığı tarafından gönderilen avukatın adımı bile bilmemesi bana sorumsuzluk geldi.
Cezaevinden çıkalı bir haftaya yaklaşmasına karşın hala şahsımı İl Başkanı'nın bile arayıp sormaması davasına inandığım CHP üyesi olarak çok düşündürücü geldi.
Ben aynı zamanda Antalya Büyükşehir Belediyesi İl Meclis üyesiyim. Söylemek istediklerim bunlarla da kısıtlı değil. Ziyaretime gelen bazı milletvekilleri adımı dahi bilmiyordu. Her şeyin 'mış' gibi yapılıyor olması beni çok üzdü.
Tüm bu nedenler şahsımı çok üzdüğünden ve psikolojimin bozulması nedeniyle istifa yolunu seçtiğimi tüm kamuoyuna bildiririm.
Özer, Manavgat Belediyesine yönelik rüşvet, irtikap ve zimmet operasyonunda 4 Temmuz'da gözaltına alınarak tutuklanmış, 7 Ağustos'ta adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.
TELE1
Balyoz kumpasçıları hakkında skandal karar!49 izlenme
Big Mac endeksi TL'nin değeri için ne söylüyor?34 izlenme
Diyanet’ten barbie bebek açıklaması: Barbie bebekler sismik bomba gibi tüketime yöneltiyor!248 izlenme
Kurgusal karakter hayatını kurtardı28 izlenme
Yine lüks yine şatafat yine siyaset... Ortaya çıkınca hesabı kapattı!201 izlenme
İBB’ye sıfır kredi vermişti: AKP'li Belediyeye 210 milyon TL’lik borçlanma yetkisi13 izlenme
Elinde alev makinesi ile görüntülendi ! Ağaçları Orman Bakanlığı görevlisi mi tutuşturdu ?527 izlenme
AKP’li başkan, İmamoğlu’nu hedef aldığına bin pişman oldu!51 izlenme
İzmir'de 1 Suriyeli ailenin evine '50 koli yardım' geldi, bunu gören halk tepki gösterince, yardımlar polisler tarafından götürüldü !
Eski Ensar Vakfı şube başkanı, AKP’li başkan adayına yolsuzluk davası!
Erdoğan'dan Öcalan'ın çağrısıyla ilgili ilk açıklama: "Artık yeni bir safhaya geçilmiştir"
CHP'li 4 ilçe belediye başkanından ortak mesaj: "Ya hep beraber ya hiçbirimiz"