Home
21 Eylül 2020 ( 139 izlenme )
Reklamlar

CHP'li Özkoç'tan Soylu'ya çok sert tepki! "Edebiyat yapmayı bir kenara bırakın, parayı kimler yedi?"


Soylu'ya seslenen CHP'li Engin Özkoç, "Vatan millet edebiyatı yapmayı bir kenara bıraksın" diyerek 15 Temmuz ve Beşiktaş şehitleri ve gazileri için toplanan parayı sordu.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Anayasa Mahkemesi'ni hedef alan sözlerine CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç'tan tepki geldi. 

Süleyman Soylu'nun, "Geçen gün bir söz söyledim, çok hoşuma gitti; Anayasa Mahkemesi'ni kimlerin savunduğunu gördüm" şeklindeki sözlerini alıntılayan CHP'li Özkoç, "Vatan millet edebiyatı yapmayı bir kenara bıraksın" diyerek gaziler için toplanan paraları sordu.

Soylu'ya seslenen Özkoç, "Süleyman Soylu, vatan millet edebiyatı yapmayı bir kenara bıraksın. Önce 15 Temmuz ve Beşiktaş şehitleri, gazileri için toplanan paralar neden verilmiyor? Parayı kimler yedi? İçişleri Bakanı olarak bunları aydınlatsın" dedi. 


http://www.krttv.com.tr/gundem/chpliozkoctansoyluyacokserttepkih47315.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Daha önce Erdoğan'a aşkını ilan eden Ethem Sancak 'Erdoğan ile Che Guevara arasındaki tek fark Erdoğan’ın namaz kılıyor olması' RTÜK Başkanı: Erdoğan’ın talimatını emir telakki ederiz Akşener’den Erdoğan’a: Senin de gözlerin ışıldıyor mu? Erdoğan için 'Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin' diyen AKP ismin bir de Alevilerle ilgili sözleri ortaya çıktı!