Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin görevinden uzaklaştırılmasının ardından gözler diğer CHP’li belediyelere çevrildi.
Ataşehir’in ardından CHP’nin kaleleri konumundaki; Tekirdağ, Muğla ile İstanbul’dan; Maltepe, Şişli, Beşiktaş, Ankara’dan ise Çankaya belediyelerine de ‘operasyon’ yapılacağı kulislerde konuşulmaya başlandı.
Bununla birlikte müfettişlerin şu anda tüm CHP’li belediyelerde olduğu belirtildi. CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, “Bizim belediyelerde sürekli müfettiş olur. Müfettişler personel gibi kendilerine oda ayırtır personel gibi. Aylarca teftiş yaparlar. Hatta belediye başkanları ya da yardımcılarının odalarını kullanırlar. Yani belediylerde sürekli müfettiş mesaisi var” dedi.
http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/chplitumbelediyeleresuanmufettisvar6belediyeyeoperasyonbekleniyor2125185/
Zafer Azerbaycan'ın! Ermenistan, Dağlık Karabağ'da teslim oldu!62 izlenme
Ekonomide 5 yıl sonra ilk geliyor8 izlenme
Yoksulluğun acı tablosu! Karabük’te 80 yaşındaki Zehra Bölüm evinin arka bahçesinde donmuş halde ölü bulundu12 izlenme
Salim Ensarioğlu, Meral Akşener'i bombaladı: 'Kimse taklidinin peşinden gitmeyecektir'24 izlenme
Emniyet’te 7 yıl sonra ‘FETÖ’ operasyonu! 445 polis açığa alındı28 izlenme
Cahiller din ile işte böyle aldatılıyor !1843 izlenme
Kırmızı Kedi'nin sahibi Haluk Hepkon Atatürk'e hakaret eden Alçı'ya cevap vermişti, ''Organizma'' davasında Nagehan Alçı kaybetti!30 izlenme
Fransız model Marine el Himer Müslüman oldu26 izlenme