CHP'nin, iktidarın özelleştirme kapsamına alarak otoyol işletmecisi firmalara satılacağını duyurduğu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile kamuya ait 7 otoyol, gündemden düşmüyor. Özelleştirme iddialarına iktidar tarafından net bir "hayır" yanıtı gelmedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kamuya ait köprü ve otoyolların satışına ilişkin özelleştirme planını tekrar gündeme getirdi. Bayramda yola çıkacan vatandaşlara "bu son" diyerek detayları açıkladı.
Deniz Yavuzyılmaz, bayramda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile kamuya ait 7 otoyoldan yapılan ücretsiz geçişlerin bu yıl son olacağını söyledi.

X hesabından yaptığı paylaşımında AKP’nin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 7 otoyolu özelleştirme planına değinen Yavuzyılmaz, bu plan uyarınca gelecek yıldan itibaren bayramlarda söz konusu köprü ve otoyolların artık ücretsiz olmayacağını belirtti.
YapİşletDevret modeliyle yapılan ve yandaş şirketlerin işlettiği köprü ve otoyolların bayramlarda da vatandaşlara ücretli olduğunu hatırlatan Yavuzyılmaz, bu yolların maliyetinin yıllar içinde vatandaşların vergileriyle defalarca kez ödendiğini vurguladı.

Yavuzyılmaz bayram öncesinde yaptığı o paylaşımda şunları söyledi:
Bu bayramda yollara düşecek vatandaşlarımıza duyurulur!
Son kez bu yıl, Ramazan bayramında kamuya ait ücretli köprü ve otoyollar ‘son kez’ ücretsiz olacak.
AKP’nin, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile 7 otoyolu özelleştirme planına göre; Gelecek yıldan itibaren, bayramlarda bu köprüler ve otoyollar artık ücretsiz olmayacak.
Zira YapİşletDevret modeliyle yapılan, yandaş şirketlerin işlettiği köprü ve otoyollar, bayramlarda da vatandaşlarımıza ücretli.
Üstelikte bu yolların maliyeti yıllar içinde defalarca kez vatandaşlarımızın vergileriyle ödendi.
Anlaşılan o ki; AKP, vatandaşın gelecek yıllardaki bayramlarını zehir etmenin peşinde!
'İnançlı bir hoca' diye evlendi kâbusu yaşadı!2054 izlenme
"Oslo'da teröristle masaya oturan İdi Amin miydi?"186 izlenme
AKP'liler camideki Kur'an kursunu seçim bürosuna çevirmişler ! RTE'nin seçim müziği Dombra çalınıyor !757 izlenme
Bu havalimanı İzmir'e gidene de gitmeyene de para ödetti! 85 milyona zarar yazdı30 izlenme
Ümit Özdağ demir parmaklıklar arkasından seslendi: 'Beni rehin aldıran kişi' diyerek açıkladı29 izlenme
Yoksulluk derinleşti veresiyeler arttı29 izlenme
Damla Kent Projesi’nde sertifika fiyatları çöktü: Borsadan ev hayali 5.1 milyar zarar yazdı31 izlenme
Laiklik karşıtı kampanyaya Metin Şentürk de katıldı23 izlenme
Şişli'deki Kent Lokantaları yeniden hizmete başladı: Ücretleri Resul Emrah Şahan ödedi
Erdoğan'dan kriz itirafı!
Diyanet'ten Sayıştay denetimine takılmamak için 'ihale oyunu'
Bir Alman sonunda itiraf etti: “Türkiye’yi kıskanıyoruz. Özellikle yemeklerini. Lahmacun, baklava, döner. Bu kadar güzel şeyler varken kıskanmaz mıyız?”