Home
23 Mart 2020 ( 127 izlenme )
Reklamlar

CHP’li vekilden 'koronalı gemi' iddiası: İktidar ticareti insan hayatının önünde görerek insanlık suçu işliyor!


CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'tan dikkat çeken bir iddia geldi. Polat, geçtiğimiz gün bir çalışanında koronavirüsüne rastlanan Çeşme Limanı'na İtalya'dan gelen bir geminin yanaştığını ileri sürdü.


CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Koronavirüsüne rastlanılan Çeşme Limanı’na, İtalya’dan bir geminin yanaştığını ileri süren Polat şunları söyledi:

“İtalya’dan yola çıkan bir gemi şu an Çeşme Limanı'na geldi. 3 gün önce limanda çalışan bir kişinin #koronavirüsü testi pozitif çıkmış, 45 kişi karantinaya alınmıştı. Yurttaşlara tedbir alın diyen iktidar ticareti insan hayatının önünde görerek insanlık suçu işliyor! #vaka1236”

"Süreci takip etmek için Çeşme Limanı’ndayız.Halk sağlığını kimsenin tehlikeye atmasına izin vermeyeceğiz. "

 

https://www.gercekgundem.com/guncel/167272/chplivekildenkoronaligemiiddiasiiktidarticaretiinsanhayatininonundegorerekinsanliksucuisliyor

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ülke batıyor, Saray yatıyor: Lokomotifler kıskaçta Yunan sevgili yapan Nagehan Alçı, 18 Türk adasının Yunanistan'a verilmesini böyle savunmuştu: "18 kaya parçası için Yunanistan'la mı savaşalım!" Günde 400 bin test yapılmalı! Üç yıldır turist olarak Türkiye'ye gelen Pakistanlı sapık, Türk kadınlarını videoya çekerek taciz ediyor! Söz konusu sapık, son olarak geçen hafta Türkiye'ye geldi