Barça Academy İstanbul Beko sporcusu 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel ve babası Hakan Sel de, kazada hayatını yitirmişti. Arda'nın acılı annesi Mısra Öz Sel de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kaza sonrası trenin başında beklediğini belirterek ”24 kişi değil daha fazla ölü vardı… Trenin başındaydım, benim saydığım ceset ile açıklanan sayı uyuşmuyor.” demişti. Mısra Sel'in iddiaları, CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım tarafından TBMM gündemine getirildi. Yalım ölü sayısının daha yüksek olduğu iddialarıyla ilgili bir Meclis araştırma komisyonu açılması talebinde bulundu.
CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer de TBMM’de yaptığı açıklamada, “Çorlu faciasını unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi. Vatandaşların kaza öncesi ve sonrasındaki süreçte ağır ihmallerin, gecikmelerin olduğunu, can pazarı yaşandığını söyleyen Yüceer, ihalelerde denetimsizlik, demiryollarını özeleştirilmesiyle beraber personel eksikliği bulunduğunu savunarak, “Çorlu faciasının nedenleri ve sorumlularının ortaya çıkarılması için elimizden geleni yapacağız” dedi.
https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/chplivekildensokiddiakazadaolenlerinsayisi412525210/
AKP'li Uşak Belediyesi'nde yolsuzluk bitmiyor!171 izlenme
Fondaş medyaya iki yeni site daha katıldı46 izlenme
LPG'ye zam!36 izlenme
Bilgi Üniversitesi'nin kapısına vurulan kilit öğrencilerin protestosuyla kalktı13 izlenme
Arnavutköy'de kaçak hafriyat iddiası: İmamoğlu'nun imzasıyla başlatılan denetimin raporları savcılığa bildirildi24 izlenme
Erdoğan’dan seçime saatler kala cami açılışı…36 izlenme
Türkiye'de bulunamayan Covid-19 ilacı Özbekistan’a hibe edilecek!115 izlenme
Depremde 35 kişinin öldüğü site davasında 22 yılla yargılanıyor ve serbest geziyor: TRT'de programa çıktı, Alişan'la hayata gülümsedi!23 izlenme
Millet İttifakı iktidar olursa millet artık buralarda yuvarlanacak
Afyonkarahisar halkından Burcu Köksal'ın uykularını kaçıracak sözler! "İradesini satanı da, emanetine sırt çevireni de bu şehir affetmez!"
İsmail Saymaz hakkındaki gizli soruşturma için konuştu: "Neyle soruşturulduğumuzu dahi bilmiyoruz. Ne suç işlemişiz? Neden sosyal medyadaki trollerden öğreniyoruz?"
Kılıçdaroğlu, 'Erdoğan, doğruları söylersiniz diye bekledim ama' diyerek açıkladı: İşte yurt dışındaki vakıfların Erdoğan ailesi ile ilişkisi!