Home
29 Nisan 2021 ( 98 izlenme )
Reklamlar

CHP'li Yavuzyılmaz, ETİ Maden Genel Müdürlüğü'nün astronomik kirasını açıkladı!


CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, ETİ Maden Genel Müdürlük Binası için ödenen 2021 yılı kira bedelini sosyal medya hesabından paylaştı.



Bir süredir sosyal medya hesabından yüksek fiyatlı maaşları paylaşan CHP'li Deniz Yavuzyılmaz bu kez de ETİ Maden Genel Müdürlük Binası için ödenen kirayı açıkladı. 

Varlık Fonu’na devredilen Eti Maden, 2012 yılında Ankara’nın merkezindeki genel müdürlüğünü boşaltıp kiracı olduğu gündem olmuştu. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Yavuzyılmaz, "Aylık kira bedeli: 584.557 TL+KDV 20122021 arası ödenen kira bedeli: 39.155.914 TL+KDV" diye yazdı.



https://halktv.com.tr/gundem/chpliyavuzyilmazetimadengenelmudurlugununastronomikkirasiniacikladi456097h

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Para için bebeklerin katledildiği hastanelere öfke büyüyor: Taşladılar Bu kez de emeklinin maaşına göz diktiler… Yeni düzenlemeler yolda Özgür Demirtaş'tan Buket Aydın'a nükleer füze! "Kredi kartım bana ait" Yeniden görülen Man Adası davasında Kılıçdaroğlu tazminata mahkûm edildi!