Anasayfa1
29 Temmuz 2026 ( 8 izlenme )
Reklamlar

CHP'nin 'kopyala-yapıştır' sözcüsü


Mahkeme kararıyla CHP'nin başına geçirilen butlan yönetimi, bu sabah saatlerinde düzenlenen Üsküdar Belediyesi operasyonuna ilişkin sosyal medyadan paylaşım yaptı. CHP Sözcüsü Müslim Sarı, paylaşımında geçtiğimiz hafta İzmit Belediyesi'ne düzenlenen operasyon için yaptığı açıklama ile bire bir aynı ifadeleri kullandı.


Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında sabah saatlerinde aralarında Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın da yer aldığı 6 isim gözaltına alındı. 

Mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığına atanan Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirdiği CHP sözcüsü Müslim Sarı, sosyal medya hesabından operasyona ilişkin paylaşım yaptı. 

KENDİNİ YORMADI, KOPYALA-YAPIŞTIR YAPTI 

Dedetaş'ın gözaltına alınmasının ardından yaptığı paylaşımda Sarı, geçtiğimiz hafta gözaltına alınan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet için kullandığı ifadeleri kopyala-yapıştır yapmakla yetindi. 

Sarı'nın paylaşımında şu ifadeler kullanıldı:

"Bu sabah Üsküdar Belediyemize yönelik gerçekleştirilen operasyon, son dönemde Cumhuriyet Halk Partili belediyelere yönelik art arda yürütülen adli süreçlerin yeni bir örneği olmuştur.

Yargı süreçlerinin hukuk devleti ilkesi doğrultusunda, siyasi tartışmalardan uzak, masumiyet karinesi gözetilerek yürütülmesi ve tutuksuz yargılamanın esas alınması zorunludur.

Sözcü

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

TOKİ’nin kasasındaki şüpheli işler! İstinaf Ayhan Bora Kaplan'a verilen cezayı onadı! Kadın çiftçiler kurtuluşun yolunu açıkladı: "Başımızdaki değişecek ondan sonra rahata ereceğiz!" HKP'den Erdoğan ve Fahrettin Altun hakkında suç duyurusu!