CHP’nin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Mehmet Hadimi Yakupoğlu, geride kalan 14 ve 28 Mayıs seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Seçmen listelerinde sahte, mükerrer, yabancı ve olmayan seçmen aradıklarını belirten Yakupoğlu, "Hep söyledim, 16 Nisan 2017, 31 Mart 2019 ve 6 Mayıs 2019 kararlarının dışında YSK'nın, seçim sonuçlarını etkileyen kararı olmadı. Ama anlamsız biçimde YSK'ya isnatlarda bulunduk. 14 Mayıs 2023 tarihinde anlayamadığım oylarımızın çalındığı gibi her seçimde karşılaştığımız provokatif paylaşımlara itibar ettik" ifadelerini kullandı.
Yeniçağ
Öğretmenler iş bırakıyor52 izlenme
Aziz Nesin İsmail Kahraman'ı neden ısırdı?578 izlenme
AKP'nin kalesi Fatih'ten de asgari ücrete tepki! Geçinemeyenler şükür edenlere sert çıktı40 izlenme
5 TL madeni para oldu bozdur bozdur harca!39 izlenme
AKP’li belediyenin açtığı ihalede adres yine değişmedi!43 izlenme
Bayram ikramiyesine zam göründü! Bakan Işıkhan'dan ilk sinyal33 izlenme
Ocak ayı enflasyon rakamları açıklandı: TÜİK'e göre yıllık bazda yüzde 64,86, ENAG'a göre yıllık enflasyon yüzde 129,11 oldu36 izlenme
Jandarma komutasında yasak aşk üçgeni! Kadın subay tuğgeneralden hamile kaldı iddiası67 izlenme
YSK’den 14 ilde sandıkları taşıma kararı! Muhalefet tepkili
Rektörden ilginç dolar yorumu! "Gündelik hayatımda hiç yer işgal etmiyor"
BAE ile yapılan anlaşma tepki çekti: "Kapitülasyon"
Herkes Merkez Bankası'ndan beklerken faiz artırımı Maliye'den geldi, Ozan Bingöl böyle tepki gösterdi: "Bu faiz değil mi?"