CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Hatay'daki seçim sonuçlarına ilişkin yapılan itirazın ardından oluşan son durumu paylaştı. Tiryaki, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada oy farkının 3 bin 890’dan 2 bin 866’ya gerilediğini duyurdu.
Tiryaki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Değerli Hataylı hemşehrilerim. Biliyorum çok merak ediyorsunuz. Genel Merkezimiz, avukatlarımız, Genel Başkanımız Özgür Özel’in görevlendirmesiyle Hatay’da olan milletvekillerimiz ve örgütümüzle birlikte itiraz süreçlerini işletmeye devam ediyoruz. Pazartesi sabahı 3 bin 890 olan fark bu sabah itibarıyla 2 bin 866’ya kadar geriledi ve süreç devam ediyor. Mücadelemizi sürdüreceğimizi sizlerle paylaşmak isterim. Gönlü bizimle olan vatandaşlarımız, tek bir oyunuzun bile takipçisiyiz, umutluyuz"
KRT
Rakıya zam geldi!77 izlenme
Isparta’daki elektrik kesintilerinde skandallara imza atan AEDAŞ’tan ihale oyunu!34 izlenme
Şirketlerin değil öğrencinin kredi borcunu silin!50 izlenme
Orman Bakanlığı'nın izniyle Kuzey Ormanları'nda ağaç kıyımı iddiası!135 izlenme
TÜSİAD Başkanı Orhan Turan ve YİK Başkanı Mehmet Ömer Arif Aras’a yeni dava22 izlenme
Kaldırımda uyuyan köpeği ezen taksiyi paylaştığı için "özel hayatın gizliliğini ihlal"den 2 yıl hapis cezasına çarptırılan 'Mardinli Marilyn Monroe' 27 gün sonra tahliye edildi12 izlenme
İşte AKP düzeni: Bankalardaki paraların ne kadarı milyonerlerin?27 izlenme
Yeni asgari ücretle birlikte hangi kalemler değişti?32 izlenme
Deniz Zeyrek, sosyal medya hesabından kendisini eleştiren Sinan Oğan'ın aldığı araba ve arsaları canlı yayında açıkladı
Satılmadık bir bu kalmıştı!
Tesettür giyim mağazası sahibi esnaftan Erdoğan'a tepki! 'Kesinlikle helallik vermiyorum!'
AKP'li gurbetçilerle tartışan vatandaş gündeme oturdu: "Almanya'da bu arabanın vergisi ne kadar? İstanbul Sözleşmesi'nden sonra böyle bağırabilecek misin? HÜDA-PAR'a ver, ver"