CHP’ye “Kapalı kapılar ardında DEMleniyor” suçlaması yönelten Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin kuruluş yıl dönümünde DEM Parti’den Birecik Belediye Başkanı seçildikten sonra AKP’ye geçen Mehmet Begit’e rozetini kendi elleriyle taktı.
Daha önce CHP ve DEM Parti’yi hedef alan Erdoğan, “Bedeli hâlâ bilinmeyen kirli pazarlıkların gerisinden hangi pis kokular, hangi menfaat paylaşımları, hangi hain taktikler çıkacak, inşallah hep birlikte göreceğiz” demişti.
Erdoğan’ın tüm eleştirilerine rağmen AKP, DEM Parti’den transfer yapmaktan da geri durmuyor. DEM Parti’den AKP’ye transfer olan Begit, yüzde 54 oy ile Şanlıurfa Birecik Belediye Başkanı seçilmişti. Daha önce de HDP’den ayrılan Diyarbakır Dicle Belediye Başkanı Felat Aygören AKP’ye katılmış, HADEP Bozova Belediye meclis üyeleri Ahmet Pişkin ve İbrahim Acıoğlu da AKP’ye geçmişti. HDP’li Batman Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren, Bekirhan Belde Belediye Başkanı Fırat Karabulut, Mardin Midyat Belediyesi meclis üyeleri Havva Balcı, Bedii Alğaç ve Adnan Ağırman da AKP’ye katılmıştı.
Sözcü
Dükkân sahibi yüzde 50 zammı beğenmeyip kiracısını tehdit etti! "Bastonumla öldürürüm, eşin dul çocukların yetim kalır"53 izlenme
Bu masaya oturan aç kalkmıyor, para ödemiyor ! Elazığ Karakoçan'da 'insanlık masası'184 izlenme
Ayhan Bora Kaplan davasının 'firari' gizli tanığı Serdar Sertçelik yakalandı!56 izlenme
Caddedeki bir banka yan bırakılan Atatürk portresini düzeltmek için herkes adeta seferber oldu24 izlenme
Türkiye'deki 'yabancı sayısı' belirsizliği... İPA Başkanı Gökce: "Bu nüfusu hiçbir ülke kaldıramaz"29 izlenme
Sedat Peker'den bir bomba daha! Uğur Mumcu suikastında Mehmet Ağar iddiası!83 izlenme
TCDD'de büyük zarar!62 izlenme
İmamoğlu: "Aslında iş çok basit bir kişi gidecek 86 milyon insan gelecek"47 izlenme
Metin Külünk’ten AKP'yi karıştıracak itiraf: "Kendi istedikleri adayları adaylaştırabilmek için Cumhurbaşkanı'mızın önüne sahte anketler götürdüler"
Erdoğan'dan Süleyman Soylu'ya büyük şok!
En basit haliyle İstanbul Sözleşmesi nedir?
Sözcü davasında ceza yağdıran hakimin geçmişi