Vakıflar Genel Müdürlüğü “Boğaz’da kaçak var” başlıklı Cumhuriyet’in haberi üzerine yaptığı açıklamada Altun’un 8 Nisan 2020 tarihinde gerçekleşen ihalede, söz konusu arsa için en yüksek teklifi verdiğini açıklamıştı.
Cumhuriyet’in edindiği bilgiye göre arazi kiralama ihalesinde en yüksek teklifi verdiği belirtilen Altun, söz konusu araziyi yıllık 3 bin 100 liraya 10 yıl süreyle kiraladı. Arazinin 10 yıllık toplam kiralama bedeli 31 bin lira ediyor.
13 Nisan 2020 tarihinde başlayan kiralama 12 Nisan 2031 tarihinde sona erecek. Kiralama amacı arsa – bahçe görünen toplam 241 metrekare arsanın aylık kirası ise yaklaşık 258 lira ediyor. Kiranın her ay peşin ödeneceği öğrenildi.
Altun, Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi’nde yer alan Kuzguncuk’ta kiraladığı evinin yanındaki araziye yol, şömine ve çardak gibi peyzaj düzenlemesi yaptırmış mahalle sakinlerinin çivi bile çakamadığı bölgede araziye birçok noktadan görünen beton taşlardan bir de duvar ördürmüş, jiletli teller çekmişti. Mahalle sakinlerinin şikâyeti üzerine geçen pazartesi günü çardak ve şömine İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkılmıştı.
https://abcgazetesi.com/ciftmaaslifahrettinaltundanvakiflaraait241metrekarelikaraziye258tlkira99323
Sokak köpeklerine mama bırakan kadına sopayla saldırdılar23 izlenme
İmamoğlu Büyükçekmece skandalını açıkladı 'Mevlut Uysal'ın özel kalem müdürü, Başakşehir yöneticileri 11 kişi aynı evde !'1828 izlenme
AKP'li meclis üyesi hakkında suç duyurusu151 izlenme
Yandaş A Haber'den röportaj skandalı ! Türk askerini Suriye'de görev sırasında konuşmaya böyle zorladı !1042 izlenme
Suudi kadınlardan peçe isyanı: Peçe ayağımın altında!225 izlenme
Düzenli Olarak İnternet Kullanmak, Bunamayı Azaltıyor27 izlenme
Ehliyet ve pasaport harcına dev zam36 izlenme
Gazeteci Barış Terkoğlu'na hapis cezası26 izlenme
Komisyon seçiminde İYİ Partililer AKP’nin adayına oy verdi
İstanbul’da bir askeri alan daha imara açılıyor!
Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi hesabından yeni bir video paylaştı: "İktidarlar gelir gider, millet kalır"
CHP'li Yavuzyılmaz: "AKP’nin Jersey Adası'ndaki delilleri karartma operasyonunu ortaya çıkardık. Paraların ardından şirketin de buharlaştırıldığını tespit ettik!"