Home
11 Nisan 2018 ( 150 izlenme )
Reklamlar

Çiftlik Bank skandalı film oluyor

Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen ve Hollywood filmlerini aratmayacak bir senaryoyla birçok insanın mağdur olmasına sebep olan Çiftlik Bank skandalı sinema filmi oluyor.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini İsmail Hakkı Koç’un üstlendiği filmin adı ‘Çift’lik Bank’ olacak.

Pis Yedili dizisinde canlandırdığı Orço karakteri ile tanınan başarılı oyuncu Burak Alkaş’ın ve Kardeş Payı, Filinta gibi birçok dizi ve film projesinde yar alan tiyatro sanatçısı Fercan Bay’ın rol alacağı filmde konuk oyuncu olarak birçok sürpriz isim de yer alacak.

MAĞDURLARA DESTEK

İsmail Hakkı Koç, filmin senaryosunu hazırlarken mağdur olan insanların yanında olduklarını, onlara filmle de destek vereceklerini açıkladı.

http://halktv.com.tr/ciftlikbankskandalifilmoluyor316385

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

TCMB ve ihracatçılar Cuma günü toplantı yapacak Beyoğlu'nda sokak ortasında genç kadına tecavüz girişiminde bulunan sapıklara yeniden yakalama kararı! Emlak GYO'nun 'yandaş' şirketlere usulsüz verdiği ihaleler davalık oldu! Toplam tutar 7 milyar liranın üzerinde Meral Akşener, elindeki son anketi açıkladı