İleri'de yer alan habere göre; Hollanda’nın Rotterdam kentindeki IQRA isimli Hafta Sonu Okulu'nda çocuklara Kur'an öğreten imam, 5 ila 15 yaş arasındaki öğrencilere cinsel istismarda bulundu. 25 yaşındaki imam ardından Türkiye'ye kaçtı.
Konuya ilişkin, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Hollanda Örgütü tarafından yapılan açıklamada, "Bu tür sapık tarikatlar ve zihniyetler, tüm dünyadan kazınana kadar tüm gücümüzü seferber edeceğiz" ifadelerine yer verildi.
'ADALETİN SAĞLANMASI İÇİN HER TÜRLÜ DAVANIN ARKASINDAYIZ'
"Yurttaşların dini hassasiyetler üzerinden sömürülmesi, çocuklarının istismara uğraması kesinlikle kabul edilemez" denilen açıklamada, TİP Hollanda Örgütü'nün adaletin sağlanması için her türlü davanın arkasında olduğu belirtildi.
Basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:
"Hollanda'nın Rotterdam kentindeki Kur'an kursunda yaşandığı belirtilen cinsel istismar hadisesi hepimizi çok üzmüş ve sinirlendirmiştir.
Yurttaşlarımızın dini hassasiyetler üzerinden sömürülmeleri, çocuklarının istismara uğraması kesinlikle kabul edilemez. İstismarcı zihniyet, hem Türkiye'de hem burada kendini göstermekte; çocuklarımıza, kadınlarımıza, ailelerimize zarar vermektedir.
Bu sapık zihniyetin derhal mahkum edilmesi gerekmektedir. Bu noktada ailelerin resmi suç duyurusunda bulunması çok büyük önem arz etmektedir. Yıllardır istismarcılarla aktif bir şekilde mücadele vermekteyiz. Yurttaşlarımızın hassasiyetlerini istismar eden alçak alçak zihniyetlerle ve ahlaksız insanlarla her zaman olduğu gibi sonuna kadar mücadele edeceğiz ve bu konununda üstüne gideceğiz.
Türkiye İşçi Partisi olarak mağdur ailelerimizin ve çocuklarımızın yanındayız. Adaletin sağlanması için her türlü davanın da arkasındayız. Bu tür sapık tarikatlar ve zihniyetler, tüm dünyadan kazınana kadar tüm gücümüzü seferber edeceğiz."
İşte o açıklama:

http://www.krttv.com.tr/gundem/cocuklarakuranogretenimamdancinselistismarskandalih37731.html
Eylem Tok ve oğlu ABD'ye kaçmıştı: Bülent Cihantimur'un aracı gazetecinin ayağını ezdi43 izlenme
Çarpıcı rapor: Erdoğan, Türkiye'yi onlarca yıl geriye götürdü!61 izlenme
Türkiye’de 4 tanesi 279 TL’ye Almanya’da 20’lisi 341 TL’ye satılıyor39 izlenme
Robert Kolej'den Epstein açıklaması26 izlenme
Askerlik şubesinden Atatürk’ün 'Bu memleket tarihte Türk'tü, bugün Türk'tür ebediyen de Türk olarak yaşayacaktır' sözü kaldırıldı!59 izlenme
‘Bütün okullar imam hatip olsun’ diyen AKP’li vekilin iki yüzlülüğü bakın nasıl ortaya çıktı!148 izlenme
AKP’lilere özel, üniversite kantini!223 izlenme
AKP'den bir sanat eseri daha: Çay bardağı65 izlenme