Geçtiğimiz günlerde Arnavutluk'un başkenti Tiran'a ve sonrasında Ankara'ya seferi yapan THY'nin bir kabin amiri, aradan 4 gün geçtikten sonra sabah saat 8 sularında mide bulantısıyla uyandı. Ateşi 38 ila 38.5 arasında değişen THY personeli, ciddi bir hâlsizlik ve öksürük şikâyetiyle Dr. Sadi Konuk Eğitim Araştırma Hastanesine götürüldü. Hastanede yaşanan yoğunluk nedeniyle ve durumun aciliyetine rağmen sıra olmasından kaynaklı acil müdahale alamayan kişi, bunun üzerine Medipol Hastanesi'ne gidildi.
Kabin amirinin refakatçisi, hastanenin acil servisinde bulunan enfeksiyon doktorunun kendilerine "Bize gelen talimat var, size bakamayız. Eve gidin Parol için," dediğini iddia etti. Bunun üzerine 184'ü arayarak şikâyet oluşturan refakatçi, kendisinin 112'ye aktarıldığını ifade etti. Kendilerinde parmaktan kandaki oksijen doygunluğunu ölçmeye yarayan nabız oksimetresi olduğunu belirten refakatçi, "Oksijen doygunluğu yüzde 92 çıktı. Bu beni biraz korkuttu çünkü yüzde 96'nın altı her zaman riskli" diye konuştu.
112'deki doktora bağlandıklarını belirten refakatçi, kendilerine "Durumunuz ciddi," denildiğini ve acilen ambulans gönderildiğini ifade etti. Bunun üzerine kabin amiri, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Götürüldükleri yerdeki şartların çok kötü olduğunu belirten refakatçi, "Bizi depo gibi bir yere attılar, 2.5 saat bekledik ve kimse gelmedi. Bunun üzerine ben yine 184'ü arayarak şikâyet oluşturdum ve 5 dakika sonra 56 tane doktor geldi. Bugün test yapamayacaklarını söylediler. 8'inci katı kapatmışlar, karantina bölgesi yapmışlar." ifadelerini kullandı.
İddiayı teyit etmek için Medipol Hastanesi'ni bu sabah aradığımızda, bize kendilerinin Covid19 şüphesi taşıyan hastalara bakmadıkları bildirildi.
https://halktv.com.tr/ozelhaberanaliz/coronavirussuphesiylemedipolhastanesinegidenthyninkabin421701h
80 okul inşaatı parasızlıktan yarım kalırken, 72 milyon TL Millet Bahçesi’ne gidiyor!175 izlenme
İnönü Üniversitesi Rektörü Ahmet Kızılay Hipokrat Yemini'ni değiştiriyor: Gerekçesi 'sapkınlık!'50 izlenme
Skandal hata! Sınavdan yanlış saatte çıkarılan öğrencilerden bazıları salona geri alındı!75 izlenme
Tanzim satışlar nedeniyle zararına satışlar başladı: İflaslar kapıda…147 izlenme
DSÖ’den tek dozluk corona aşısına acil kullanım onayı!130 izlenme
Tarikat üyesi tebliğcilere esnaftan sert tepki: "Bir daha buraya gelmeyin. Gidin bir daha da gelmeyi"58 izlenme
20 yıllık kara delik: TTK ihalesinde 3 milyarlık zarar iddiası!45 izlenme
ABD basınının gündemi Reza Zarrab176 izlenme