İstanbul Tabip Odası, Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Ahmet Akbaş’ın hayatını kaybettiğini duyurdu.
Yapılan açıklamada, Covid19 nedeniyle 14 günlük izolasyonun ardından yeniden çalışmaya başlatan Dr. Akbaş’ın dün akşam saatlerinde ani olarak yaşamını yitirdiği belirtildi.
İstanbul Tabip Odası’nın konu ile ilgili açıklaması şöyle:
“*Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan meslektaşımız Covid19 nedeniyle, hafif semptomlarla geçen 14 günlük izolasyonun ardından yeniden çalışmaya başlamıştı.
*Dün akşam (6 Ekim 2020) mesai sonrası poliklinik (sürtime) hizmeti veren Dr. Ahmet Akbaş kendisi gibi hekim olan eşinin de evde bulunduğu sırada gece ani olarak yaşamını yitirdi.
“EK BİR SAĞLIK SORUNU YOKTU”
*30 yaşında, önceden bilinen ek bir sağlık sorunu bulunmayan genç bir hekimin ani ölümünün, Covid19 hastalığının komplikasyonları ile ilişkili olabileceğini düşünüyoruz. Otopsi sonucunda elde edilecek bilgiler bu konuda daha net değerlendirme yapılmasına olanak sağlayacaktır.”

AKP’nin kalesinde şok anket!33 izlenme
Özgür Özel: "Hasan Mutlu'yu Perşembe akşamı kim aradı, Bahçeli sorsun"16 izlenme
İzmir'in Tire ilçesinde Türk bayrağına çirkin saldırı!17 izlenme
AKP iktidarından gizli kapaklı bir ihale daha! Bergama - Soma Karayolu ihalesi bakın kime verildi?67 izlenme
İşte ‘camide bira içtiler’ yalanının perde arkası80 izlenme
CHP 'Halkın sorunları için çalışmaya devam edelim' dedi: Genel Kurul'da reddedildi17 izlenme
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Caferi 'Sayın Sedat Peker'in söylediklerinin tamamen doğru olduğunu onayladığımı, teyit ettiğimi ve doğruladığımı belirtmek isterim!'198 izlenme
Adnan Oktar’ı ‘savcı’ FETÖ’cü yapmış!217 izlenme
30 milyar TL'lik vurgun yaptı: "5 ay sonra tahliye olurum. Para saymaktan ellerim yara olacak"
Bekir Pakdemirli'nin 4 yıllık bilançosu: "Çiftçiler zarar ettim diyemez"
İmamoğlu adaylık için resmen başvurdu: İlk kez vaatlerini açıkladı
İstanbul Valiliği'nden CHP'nin 'Gazze' yürüyüşü başvurusuna ret!