İsmailağa Cemaati'nin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu'nun vefatından sonra cemaatin başına kimin geçeceği tartışılırken, ‘Post kavgası'na içeriği henüz bilinmeyen ‘kaset tehdidi' karıştı. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü “Erkeksen şeyhliğini ilan et, et de kasetlerini patlatalım” diye tehdit etti. Ustaosmanoğlu hakkında suç duyurusunda bulunan Ünlü ise “Şeyhlik ilan etmek diye bir derdim yok. Kasetleri çıkarmayan melundur. Allah'ın laneti üzerine olsun” çıkışını yaptı. Ünlü, SÖZCÜ'ye şunları söyledi:
■ Musullu Şeyh Seyyid Muhammed Accan El Hadid'le 2009'da konuşmuşuz. El Hadid sonradan vatandaşlığa geçti. O konuşmayı kasete almış. Mahmut Efendi'nin hayatı, benim vefatımdan sonra kabrimin yeri, Mahmut Efendi'ye uzaklığı gibi konuşmuşuz.
■ Ustaosmanoğlu'nun patlatacağını söylediği kaset bu. Kadınkız işi değil. Beni geçmişte montaj kasetler üretip kadınkızla vurmak istediler. Aksine beni sevenler daha da arttı. Kadınkızla beni vuramayacaklarını anlayanlar, benim 1213 yıl önce cemaat ve Mahmut Efendi ile ilgili sözlerimle vurmak istiyorlar. Ben de o sohbette boşboğazlık yapmışım.
■ Benimle ilgili kasetler patlatacağını söyleyen kişi 6 sene hapis yatmış. Bunlar genel anlamda bazı şirketlerden silah almak için para istiyorlar. Vermeyince bombalıyorlardı. Ben Mahmut Efendi'nin yanındayken bu durumla karşılaşan bir işveren gelip kendisinden ‘Bizi bombalamasınlar' diye ricada bulunmuştu. O zaman Mahmut Efendi'nin avukatı eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu idi. Onun vasıtasıyla, bunların kendileriyle alakası olmadığına dair açıklama yapmıştı.
Kirada zam sınırı tepkisi: Evsiz emekliler krizi kapıda46 izlenme
Putin’i zora sokacak plan! AB, kritik toplantı sonrası açıkladı53 izlenme
Ekrem İmamoğlu: Esenler Otogarı’nı, akla ve bilime peşkeş çekeceğim261 izlenme
Terörist YPG: Kullandığımız füzeler Türkiye'den geliyor464 izlenme
Abdulhamit Gül istifa etti, Süleyman Soylu ile polemikleri gündeme geldi107 izlenme
Zeytin Dalı harekat bölgesinde 1 asker şehit düştü47 izlenme
Müslümanlıktan nasibini almayanların son rezilliği38 izlenme
TİHEK'ten Gülşen'e 'ayrımcılık' nedeniyle para cezası45 izlenme