Malezya Büyükelçisi'yken geçtiğimiz ay merkeze çekilen Merve Kavakçı'nın kızı, Cumhurbaşkanı Danışmanı Mariam Kavakçı, Konya'da Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ekrem Karakaya'nın görevi başında katledilmesinin ardından Türkiye genelinde iki gün grev kararı alan sağlık çalışanlarını hedef aldı.
'İÇKİLERİNE LAF ETTİRMEYEN DOKTOR ARKADAŞLAR...'
Mariam Kavakçı, Instagram hesabından paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"İçki, şiddet ve insan ölümlerinin önde gelen sebeplerinden olmasına rağmen içkilerine laf ettirmeyen doktor arkadaşlar masum hastaları mağdur ederek şiddeti protesto etmeye karar vermişler. Böyle yaparak ne değişecek acaba?"
Grev kararı nedeniyle kendisine ulaşan mağdurlar olduğunu öne süren Kavakçı, "Ayıplıyorum böyle doktorları, Allah ıslah etsin" paylaşımı yaptı.
Kavakçı, Türk Tabipleri Birliği (TTB) Başkanı Prof. Dr. Şebnem Korur Fincancı'nın da yer aldığı bir fotoğrafı #TTBkapatılsın etiketi ve "Bunlar doktorsa, sizin gibi doktorlar olmaz olsun" yorumuyla paylaşılan bir mesajı da paylaştı.


KRT
Vatandaş market market indirim kovalıyor!45 izlenme
AKP'li Belediye Başkanından AKP'li üyenin neden iki komisyona yazıldığını soran CHP'li kadın meclis üyesine çirkin sözler! “Hanımefendiye yakışacak şekilde orada öyle durun”65 izlenme
Akaryakıtta tarihi zam uyarısı: Kış öncesi büyük tehlike kapıda!34 izlenme
Ümit Özdağ’dan CHP’ye ‘Tebrikler, sevgiler’ mesajı24 izlenme
Süleyman Soylu’ya yakınlığıyla bilinen Kaplan çetesi lideri Ayhan Bora Kaplan’ın gözaltına alındığı anların görüntüleri ortaya çıktı139 izlenme
Asker çıkıyor yandaş müteahhitler giriyor25 izlenme
Sedat Peker’den aylar sonra mesaj geldi, konuşma şartını açıkladı58 izlenme
Berat Albayrak’ın Kanal İstanbul güzergâhında arazisi ortaya çıktı!249 izlenme