Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Komisyonu aracılığıyla yapılan satışlar Cumhurbaşkanı Kararları olarak Resmi Gazete’de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Kararı ile kamuya ait 2 arazinin satıldığı ve 8 arazinin de satışa çıkarıldığı duyuruldu.
Sümer Holding’in Aydın’ın Didim ilçesinde Büyük Anadolu Otel Didim Resort’un hemen yanındaki denize yakın 1494, 66 metrekare arazi 13 milyon liraya Türk Metal Sendikası’na satıldı. Yine Sümer Holding’e ait Kayseri’nin Kocasinan ilçesindeki 3 bin 741, 34 metrekarelik arazi de 17 milyon 400 bin liraya Feyter, Bulutbey, Demirok şirketler grubuna verildi. Arazi Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nün hemen yanında yer alıyor.
Cumhurbaşkanı Kararı’nda 6 ildeki kamuya ait arazinin de satışa çıkarıldığı açıklandı. Türkiye Şeker Fabrikaları’na ait arazi de bulunuyor. Türkiye Şeker’in Eskişehir’in Beylikova ilçesindeki arazi; ticaret, konut, park alanı; Eskişehir’in Çiftçiler ilçesindeki arazi ticaret alanı, otopark, park alanı, yol; Karaman’ın Merkez ilçesindeki arazi ticaret, konut, resmi kurum binası, park, trafo ve yol; Sivas’ın Merkez ilçesindeki arazi ticaret, trafo ve yol yapılmak üzere satışa çıkarıldı.
Hazine’ye ait Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesindeki iki arazi de konut, park ve yol yapılmak üzere satılacak. Ayrıca Hazine’ye ait Ankara’nın Çankaya ilçesindeki arazi de satış listesinde yer aldı. Arazi TRT’nin hemen arkasında ve Marina Ankara projesinin hemen karşısında bulunuyor.
Cumhurbaşkanı Kararı’nda Hazine’ye ait Eskişehir’in Odunpazarı ilçesindeki arazi ve Muğla’nın Bodrum ilçesindeki arazilerin de satışa çıkarıldığı duyuruldu. Bodrum’daki arazinin Halil İbrahim İper, Adnan İper Anadolu Lisesi’nin arkasında olduğu ve ağaçlık alanı kapsadığı görüldü.
https://halktv.com.tr/gundem/cumhurbaskanikarariiledidimdekiaraziturkmetalesatildi453841h
Kaçak Pakistanlılar İran sınırı üzerinden Türkiye'ye giriş yaparken tekbir getirip ‘Pakistan’ sloganları attı!30 izlenme
"İşe başvurmadan önce AKP'ye kayıt ol baskısı"333 izlenme
Ege'de kitlesel işten çıkarmalar: Firmalar iflas ve konkordato ilanına hazırlanıyor182 izlenme
AKP'li isme 470 milyon TL'lik ihale!35 izlenme
Kılıçdaroğlu MYK üyelerinin istifasını kabul etti30 izlenme
Erdoğan Atatürk'ün İş Bankası vasiyetini çiğnemeye kararlı!368 izlenme
İmamoğlu engelleri aştı: Yapay zekâyla mitinge çağrı!14 izlenme
Alkolsüz etkinliğe alkol bahanesi!194 izlenme
Yeter ki enerji patronlarına bir şey olmasın! AKP'den dağıtım şirketlerini koruma hamlesi
Hollanda, Türkiye'nin hafta sonu okulları projesinden rahatsız
Akşener'in "Yerel seçimlerde her parti ayrı ayrı oy kullansın" çağrısı siyasette nasıl yankı buldu?
Deprem bölgesinde Türk askerine ateş açtılar! Görüntülerde ardı ardına silah sesleri duyuluyor