Anasayfa1
06 Temmuz 2019 ( 213 izlenme )
Reklamlar

Cumhuriyet düşmanı Fatih Tezcan'dan Atatürk'e hakaret!


Gerici Fatih Tezcan sosyal medyada yaptığı paylaşımla cumhuriyet düşmanlığında sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi. Tezcan, Mustafa Kemal'e "Darbeci ve batı işbirlikçisi" dedi.



Gerici Fatih Tezcan sosyal medyada yaptığı paylaşımla cumhuriyet düşmanlığında sınır tanımadığını bir kez daha gösterdi. Tezcan, Mustafa Kemal'e "Darbeci ve batı işbirlikçisi" dedi. Şeriatçı Fatih Tezcan, Kurtuluş Savaşı'nın ardından ilerici bir devrimle kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu darbe olarak nitelendirirken, Mustafa Kemal Atatürk'e ise 'Batı işbirlikçisi bir subay' diyerek hakaret etti.

"Yurtta Sulh, cihanda sulh" anlayışını benimseyen Mustafa Kemal'in öncülüğünde kurulan Cumhuriyet'in 19201940 yılları arasındaki dönemin barış içinde geçmediğini iddia eden Tezcan, Atatürk'ün 'Batı'nın emriyle devleti ve milleti dinsizleştirmeye çalıştığını' söyleyecek kadar alçaldı.

Tezcan'ın kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:


http://www.krttv.com.tr/gundem/cumhuriyetdusmanifatihtezcandanataturkehakareth7461.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dünya Deniz Göktaş'ın tutuklanmasını konuşuyor! Erk Acarer'in iddiası: 'Sedat Peker'in gündeme getirdiği Cumhurbaşkanı danışmanı istifa etti' Müze yapılacak denilen bina Emine Erdoğan'ın vakfına tahsis edilmiş! MEB önündeki protestolara katılan bir öğretmen: "Bizi kurbanlık koyun olarak görüyorsanız, vurun boynumuzu gidelim. Biz bu onursuzlukla yaşayamıyoruz"