Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ihracıyla başlayan süreçte AKP’den bir ayrılık haberi daha geldi. Büyükçekmece AK Parti Meclis Üyesi idi. Habibe Çiftcioğlu Başer partisinden istifa ettiğini açıkladı. AKP’nin eski İstanbul İl Başkan Yardımcısı olan Habibe Çiftcioğlu Başer, aynı zamanda hali hazırda Büyükçekmece AKP Meclis Üyesi idi.
![]() |
| Habibe Çiftcioğlu Başer |
Habibe Çiftcioğlu’nun istifa mesajındaki, “Ben değişmedim ancak içinde gururla yer aldığım ‘Halka hizmet, Hakka hizmettir’ düsturu ile görev yaptığım partimin değiştiğini üzülerek müşahade ediyorum. Artık davanın yerini menfaatin aldığı bir döneme girdik” ifadeleri dikkat çekti.
Habibe Çiftcioğlu Başer, AKP’den istifasını Twitter’dan şu sözlerle duyurdu:
“Partimizin gidişatı, yanlış alınan kararlar ve uygulamalar sebebiyle, artık bu yapının bir parçası olamayacağım kanaatine vardım. Uzun yıllar bünyesinde severek görev yaptığım, hizmet ettiğim, emek verdiğim partimden, Ak Partiden istifa etme kararı aldım.”

https://www.gercekgundem.com/siyaset/135289/davaninyerinimenfaatinaldigibirdonemdediakpdenistifaetti
Ukrayna’nın Azov taburu, Rus ordusuna ait tankları havan toplarıyla vurdu!108 izlenme
CHP 74 yıl sonra Balıkesir'de ipi göğüsledi: "Oyunu sandıkta bozduk"18 izlenme
Murat Ongun paylaştı: İBB soruşturmasındaki tanık Orhan Cevahiroğlu'nun yalan ifade verdiği ortaya çıktı20 izlenme
Gerici yobaz Nureddin Yıldız, Cumhuriyet'e yine kin kustu 'Halife istiyoruz, İslam istiyoruz !'1501 izlenme
Bakanlığın bütçesi kara delik6 izlenme
Zamlar tufan gibi, dur durak bilmiyor! Çayın hemen ardından Türk kahvesi ve şekere de zam geldi!43 izlenme
43 kaçak trafo tespit edildi, aynı gün trafolar kurşunlandı15 izlenme
Cumhurbaşkanı yardımcılarına maaş kıyağı!426 izlenme