26 Eylül gecesi Yalova'nın Çınarcık ilçesindeki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden Güllü'nün ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken, ünlü şarkıcının sahne aldığı mekanın sahibi Ferdi Aydın, Güllü'yü kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in öldürdüğünü iddia ederek suç duyurusunda bulunmuştu.
Aydın, elindeki WhatsApp yazışmalarını ise kanıt olarak göstermişti. O yazışmalarda Tuğyan Ülkem Gülter'in, Bircan isimli arkadaşına, "Nolur bir şey yap, bu kadın ölsün, senin çevren çok" şeklinde mesajlar attığı görülmüştü.

Suç duyurusunun ardından Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’na ifade veren Tuğyan Ülkem Gülter'in ifadesi ortaya çıktı.
Emrullah Erdinç'in aktardığına göre Tuğyan Ülkem Gülter, ifadesinde annesiyle yıllardır aynı evde yaşadığını, Haziran ayında yaşanan bir tartışma sonrası kısa süreli küslük yaşandığını, ancak Çınarcık’ta buluşup barıştıklarını anlattı. Annesiyle karşılıklı özür dilediklerini, sonrasında yeniden bir araya geldiklerini söyleyen Gülter, mesajların, kırgın oldukları döneme ait olduğunu belirtti.
Bu yazışmaların bir kısmının Bircan Dülger adlı biri tarafından kopyalanıp televizyon programlarına servis edildiğini söyleyen Gülter, "Mesajları çarpıttılar, sanki ben annemi yeni tehdit etmişim gibi gösterdiler. Oysa o yazışmalar aylar öncesine ait" dedi.
Ferdi Aydın'ın da bu olay üzerinden popülarite kazanmak istediğini, kendisine ve ailesine iftira attığını belirtti.

Olay gecesini anlatan Gülter, annesinin alkollü olduğunu, odada dans ederken bir anda dengesini kaybedip camın önündeki gardıroptan düşerek pencereden aşağıya düştüğünü söyledi.
"Bir anda ‘Valla sahneniz iyiymiş’ dedi, sonra gardırobun önünde dönerken dengesini kaybetti. Ne olduğunu anlamam saniyeler sürdü" ifadelerini kullandı. Olay anında evde bulunan Sultan Nur Ulu’nun da o esnada ayakta olduğunu, düşüş anına onun da tanıklık ettiğini söyledi.
Annesinin ölümünden sonra hem kendisinin hem kardeşinin sosyal medya üzerinden linç edildiğini belirterek, "Annemin ölümünden sonra hakkımızda asılsız iddialar ortaya atıldı. Bazı kişiler bu olayı kullanarak televizyonlarda yalan beyanlarda bulundu. Biz suçlu değiliz, mağduruz." dedi.
Savcılığın Güllü’nün şüpheli ölümü ile ilgili soruşturması devam ediyor.
CHP zirvede AKP yokuş aşağı! İşte Cumhur'un erken seçimden kaçma sebebi19 izlenme
AKP görevden aldı! İsyan eden ilçe teşkilatından yeni haber…111 izlenme
Ankara’da 5 milyon liralık top kavgası! Mansur Yavaş o gerçeği böyle açıkladı113 izlenme
Suudi Arabistan’da skandal! Filistin vatandaşı Arap, Türk’ün kaderini belirlemek için oy kullandı!24 izlenme
Bursa'da çöp evde bulunan çocuğun annesinden hastanede ilk ziyaret: 'Sarıldık konuştuk, öptüm, kokladım, on dakika kalabildim içeride'76 izlenme
Öğrenci akbilinde rekor kırıldı!107 izlenme
Yurttaki deprem çatlaklarını paylaşan öğrencilere tehdit !429 izlenme
AKP'li vekil krizi kabul etti: "Sıkıntılar artmış durumda"39 izlenme
"Uzun kuyruklar oluyordu, o yüzden zam yaptık" demişti... Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Osman Uzun, görevden alındı!
Lokanta ve kafelerde KDV zammı resmileşti
İlber Ortaylı 2021’de en çok canını sıkan olayı anlattı 'İmtiham sisteminin canını okudular, bu çok kötü. İktidar bunun bedelini acı acı öder!'
Barış Terkoğlu siyasi yasak isteyen savcıya meydan okudu: "Zekeriya Öz’le de böyle mücadele ettim sizinle de böyle mücadele edeceğim"