Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Demirciler Mahallesi'ndeki Demirciler Konağı'nda rekonstrüksiyon çalışması yaptı.
DEĞİŞİKLİK TEPKİLERE NEDEN OLDU
Osmanlı saray mimarisinde asırlardır etkili olan barok, ampir ve rokoko üslubunda pek çok eseri barındıran binada bu eserlerin yenileme çalışmaları eleştiri konusu oldu. Türünün nadir örneklerinden olan işlemeli bir gömme dolap, oda tavanları ve bina cephesinde göze çarpan değişiklikler tepki topladı.
1851 YILINDA YAPILDI
Demirciler Konağı üç katlı. Yapının taban alanı yaklaşık 190 metrekare. Yapının zemin katı ahır, samanlık ve kiler olarak kullanılıyor, üst katlarda ise 4 oda ve 2 sofa bulunuyordu. 1851 yılında yapılmış olan konağın, rekonstrüksiyon çalışmaları sonrasında orijinal halinden bir hayli uzaklaştığı gözlendi.
İşte sapkınlık budur ! Fethullah Gülen'in peçetesini yediler !1338 izlenme
New York Times Hatay’daki yıkımı Google Haritalar ile karşılaştırmalı gösterdi58 izlenme
İstanbul'da her 10 evden biri kirasını ödeyemiyor!23 izlenme
'Yoksulluk' gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi: Türkiye, AB'de yoksulluk riskinin en fazla arttığı ülke oldu!57 izlenme
Memur ve emekli için yarın kritik gün: En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?33 izlenme
Esenyurt’ta hamile kadına taciz! Polis, linç edilmekten zor kurtardı47 izlenme
Yoksulluk kuyrukları alarm veriyor16 izlenme
Selvi fena çuvalladı: 'Hocam lütfen dön' açıklaması!50 izlenme
TÜRGEV'e verilen ruhsat sekiz yıl sonra İBB'den döndü!
Ahmet Şık, AKP'li Bülent Turan'a ayarı verdi 'Kes sesini! Ne kadar çenesiz adammışsın ya. Biraz terbiyeni takın olur mu? Saygı sınırını aşma!'
Kaymakam'dan vatandaşa terbiyesizce sözler! 'İndir şu arka ayaklarını!'
Kira fiyatlarının önceki yıla göre yüzde 150 oranında arttığı ülkemizde, il il kira ortalamaları ne oldu?