Türkiye Diyanet Vakfı’nda 14 Haziran 2011 tarihinde Dış İlişkiler Müdürlüğü görevine getirilen, 23 Ocak 2012’de Vakıf Genel müdür yardımcısı yapılan 2016 yılında ise Türk Diyanet Vakfı'na genel müdür olan Tutkun, daha önce Deniz Feneri Derneğinde Uluslararası İlişkiler Müdürü olarak çalışıyordu.
Türk Diyanet Vakfı (TDV) Genel Müdürü Mustafa Tutkun, 9 Mayıs 2016'dan beri genel müdürlüğünü yaptığı TDV'den ayrıldı. 31 Ocak'ta genel müdürlüğü bırakan Tutkun, Türk Kızılayı'na Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Tutkun'un görevine gelecek hafta başlayacağı öğrenildi. Tutkun, “Ülkemizin güzide kurumlarından Türk Kızılay'ında Genel Müdür Yardımcısı olarak hizmetlerimize devam edeceğiz İnşallah. Dua ve desteklerinizi beklerim” dedi.
http://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/denizfenerindenkizilaya2209002/
Rusya’dan doğalgaz kararı: Akışı durduracak!54 izlenme
Süleyman Soylu, Ali Yerlikaya hakkında FETÖ dosyası mı hazırlattı?62 izlenme
Muharrrem İnce: Yine kandırıldık diye ağlamayın274 izlenme
AKP içinde ilginç kavga! Bu üç isim kanlı bıçaklı36 izlenme
Çorum'da bir kase ücretsiz çorba için soğukta çoğunluğu emeklilerden oluşan 200 metreyi geçen kuyruk!34 izlenme
Foreign Policy "Erdoğan hasta" dedi ve yerine geçecek ismi açıkladı!67 izlenme
İstanbul Beyoğlu'nda kız çocuklarının etek altı fotoğraflarını çeken Tacizci Afgan'dan polise ahlaksız teklif! 'Beni bırakın para vereyim'66 izlenme
Hollandalı sigorta şirketi Türkiye'den çıkıyor35 izlenme