Özelleştirme İdaresi’nin dünkü Resmi Gazete’de yer alan ilanına göre, Muğla Datça İskele Mahallesi’ndeki 29 bin 388 metrekarelik sekiz parsel satılacak. Büyük bölümünün denizle arasında makilik örtü var. Yine Marmaris İçmeler’de 18 bin 466 metrekarelik taşınmaz da satışa çıktı.
Cumhuriyet'ten Mustafa Çakır'ın haberine göre; Tapu Kadastro’ya göre burada Maliye Bakanlığı Eğitim ve Dinlenme Tesisleri var. Aydın Didim’deki 6 bin 559, 5 bin 592 ve 16 bin 477 metrekarelik üç taşınmaz da ihale çıktı. Ankara Beypazarı’ndaki 3 bin 610 metrekare ve Edirne Merkez Sarıcapaşa’daki 3 bin metrekare taşınmaz da satışa çıkarıldı. Son teklif verme tarihleri 1321 Eylül arası.
Bunların dışında Ankara, Amasya ve Aydın’daki altı taşınmazın satışına onay verildi. 5001253 metrekare arasındaki taşınmazlar 2.45.4 milyon lira arası bedellerle satıldı.
Marmaray'da tepki çeken görüntülere Türk Bayraklı tepki!34 izlenme
İmamlardan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a zehir gibi tepki! "Hakkımız haram olsun"44 izlenme
Liselilerden İstanbul'da eylem: "Karma eğitime dokunulamaz"44 izlenme
Erdoğan'ın rekor oy aldığı Sincik’te yurttaşlar isyan etti: “Atatürk ‘Köylü milletin efendisidir’ dedi ama şu anda köylü milletin kölesi oldu”59 izlenme
'Haramzadeleri' ifşa eden gazeteciye 'ak troller'den korkunç tehditler!106 izlenme
"5 milyon ver haberi kaldıralım": Soner Yalçın şantaj yaparken suçüstü yakalandı! WhatsApp yazışmaları dava dosyasında...48 izlenme
Kemal Kılıçdaroğlu'nun ekibi ilk olarak AKP ile bayramlaştı19 izlenme
Rakibi belli olan Ekrem İmamoğlu'ndan ilk paylaşım35 izlenme