Üniversiteden yapılan açıklamada, ” Yaşanan deprem nedeniyle öğrencilerimize ve tüm bölge halkına geçmiş olsun. Üniversitemizdeki tüm sınavlar yapılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Üniversiteden yapılan bir başka açıklamada ise, “Dün yaşadığımız deprem sonrası Üniversitemiz bünyesinde İnşaat Mühendisliği bölümü öğretim elemanları ve yapı işleri teknik daire başkanlığı uzmanları ile teknik ekip oluşturulmuştur. Üniversitemizdeki tüm akademik ve idari birimler ile inceleme talebi olan lojmanlarda çalışmalar yapılmış ve binalarda oluşan kısmi hasarların bina güvenliği açısından tehlike oluşturmadığı tespit edilmiştir. Kısmi çatlakların yapıların taşıyıcı sistemlerinde olmadığı sıva ve duvar çatlakları ile tavanlarda asma tavan göçmesi olduğu görülmüştür” denildi.

https://www.abcgazetesi.com/depremdenetkileneninonuuniversitesindenskandalkarar75084
Erdoğan ‘dolar alan yaya kalır’ demişti, onu dinleyen yaya kaldı37 izlenme
Fatih Altaylı 'Dilan Polat' davasını yazdı: "Türk adaleti için de yas ilan edelim ama 3 gün yetmez en az 1 ay olmalı"42 izlenme
İsrail’den 12 bin kişinin sığındığı hastaneyi bombalama tehdidi! Filistin’den acil çağrı42 izlenme
Metropoll’ün anketinden Erdoğan ve Bahçeli’ye soğuk duş!..276 izlenme
Isparta'da bir kişi evinde donarak öldü! Hala elektrik verilmeyen yerler var58 izlenme
'İnce ön seçim olursa İstanbul adaylığına sıcak bakıyor'188 izlenme
Kapatılıp parka dönüştürülen iki havalimanı arasında dudak uçuklatan fark58 izlenme
Motorinden sonra benzin zammı yolda!25 izlenme