Beyaz et ve yumurta üretiminin önemli markalarından Keskinoğlu zor günler geçiriyor. Yarım asrı deviren bir gıda devinden bahsediyoruz. Geçtiğimiz günlerde firma konkordato ilan etmişti. Yönetim Kurulu’ndan sozcu.com.tr’ye yapılan açıklamada konkordato sürecinin 2 ay daha ertelendiği belirtildi. Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu’nun yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
Keskinoğlu A.Ş. olarak, 11 Haziran 2018 tarihinde ticari faaliyetlerimizi aralıksız devam ettirebilmek için, nakit sıkışıklığı nedeniyle geçici süreliğine konkordato başvurusunda bulunmuştuk. Talebimiz mahkemece kabul edilerek 3 ay süreyle geçici mühlet kararı verilmişti. Şirketimizin finansal verilerinin incelenmesi sonrasında, 10 Eylül 2018 itibariyle; Akhisar 1. Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından geçici mühlet kararının 2 ay daha uzatılmasına karar verilmiştir.
Yönetim Kurulumuz; Keskinoğlu Şirketler Grubu'nun faaliyetlerinin sürdürülmesi için uluslararası işbirlikleri de dahil olmak üzere; şirketi geliştirecek tüm fırsat ve imkanları değerlendirmektedir. Yaşanan sıkıntıları aşmak için; operasyonel maliyetlerimizi azaltacak hamleler yaparak karlılık odaklı büyüme stratejilerini uyguluyoruz. İlave finansman için de çeşitli kurumlarla görüşmelerimizi sürdürüyoruz.
55 yıllık bir kurum olmanın yarattığı güvenle, tüm tedarikçilerimizin desteğini aldık. Şu anda 10 milyon dolayındaki canlı hayvanımızla üretimimizi sürdürüyor, ürünlerimizi de tüketicilerimize ulaştırıyoruz, çiğ ve pişmiş piliç eti ürünleri olmak üzere toplam günlük 200 ton piliç eti ve günlük 2,5 milyon adedin üzerinde yumurta üretiyoruz.
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/devsirketkonkordatosuresiniuzatti2622044/
ABD'deki Sezgin Baran Korkmaz davasında dikkat çeken ayrıntılar66 izlenme
Fatih Altaylı, Adnan Oktar’ın bilinmeyenlerini yazdı: ‘Tarkan Yavaş daha tehlikeli’1495 izlenme
Seçim öncesi Boğaz’a kaçak piyangosu!170 izlenme
Başsavcılıktan açıklama: O belgeyi düzenleyenlere soruşturma124 izlenme
Ordu Valisi Yavuz hakkında ‘CHP ve İmamoğlu’na küfür edip T.C.’yi küçümsedi’ gerekçesiyle savcılığa suç duyurusu!255 izlenme
Devlet okulunda Hamas propagandası! Çocuklara Haniye’nin konuşması izletildi!36 izlenme
Uzmanlardan korkutan uyarı: Artçı daha büyük olabilir123 izlenme
İstanbul’da herkes o ilçelere akın etti: Kiralar birden yüzde 30 arttı! Bu bölgeler artık altın geğerinde40 izlenme
PTT binaları ihale yapılmadan AKP’ye tahsis edildi!
'15 Temmuz'da Hz. Muhammed İstanbul'daydı' demişti: Hurafe Reis çakarlı Mercedes'e binerken görüntülendi!
Saadet Partili isimden çok konuşulacak sözler: Erdoğan, 2005 ve 2008'de IMF'den borç aldı!
İmamoğlu başlattı, AKP'li belediyelere de sıçradı! AKP’li başkan makam araçlarını toplattı