Home
08 Eylül 2018 ( 313 izlenme )
Reklamlar

Devlet kasası boşalınca yüzde 50 zam geldi!

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'ın sosyal medya hesabından duyurduğu zamlar yüzde 15 ile yüzde 60 arasında değişiyor. 


Ekonomik krizle birlikte hayatının her alanına zam yapılıyor. 

Elektrik, doğalgaza gelen zamların ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki müzelere giriş ücretlerine de zamn yapıldı. 

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'ın sosyal medya hesabından duyurduğu zamlar yüzde 15 ile yüzde 60 arasında değişiyor. 

"DELİK KAPATILMAYA ÇALIŞILIYOR"

Yarkadaş zamlara ilişkin şunları kaydetti:

"'Tulumba' boşaldıkça her şeye zam yapılıyor ve kara delik kapatılmaya çalışılıyor. Kültür Bakanlığı bünyesindeki müze ve ören yerlerini ziyaret etmek artık daha pahalı... Ziyaret ücretlerine 1 Ekim'den itibaren yüzde 50 zam yapılacak."

https://odatv.com/devletkasasibosalincayuzde50zamgeldi08091805.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Elektrik ve doğalgaza bir zam daha geliyor! Vatandaştan AKP'ye anayasa tepkisi 'Bir kilo peynir alamıyoruz. Boş işlerle uğraşacağına halkın karnını doyursun!' Baştan aşağıya hepsi değişiyor! Kredi kartından poşete, elektrikten EFT'ye: İşte yeni rakamlar Kılıçdaroğlu'nun dokunulmazlığı kalkıyor