CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in Toprak Mahsülleri Ofisi’nin hububat depolarının son durumunu Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’ye sorması üzerine devletin cebinden müteahhite akan 44 milyon 295 bin lira ortaya çıktı.
Gürer’in yazılı soru önergesini yanıtlayını Bakan Pakdemirli, Ankara’nın Haymana ilçesinde aldığı depo yapım için tamamlayamadan sözleşmesi feshedilen müteahhit firmaya 44 milyon 295 bin lira tutarında hak ediş ödendiğini ve meydana gelen kamu zararının tahsili için hukuki süreç başlatıldığını ifade etti.
Pakdemirli, çiftçinin kara gün dostu olarak bilinen TMO’ya ait ‘verimli kullanılma imkanı olmayan’ taşınmazların ise satıldığını ya da kiraya verildiğini belirtti.
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ise, “Çiftçinin kara gün dostu olan TMO meğer müteahhitin kara gün dostu olmuş” diyerek duruma tepki gösterdi.
https://halktv.com.tr/gundem/devletin44milyonlirasiyanlisliklamuteahhitegitmis429953h
'Uyuşturucu' soruşturmasında 12 kişi daha tutuklandı13 izlenme
Sedat Peker paylaşımıyla kime mesaj verdi?64 izlenme
İngiltere Merkez Bankası faizi 13 yılın zirvesine çıkardı29 izlenme
Rektör, Atatürk fotoğrafının yerine kendi fotoğrafını koydu25 izlenme
Mücahit müteahhitler camilerden bile çalmış !193 izlenme
Samanyolu Galaksisi'nin merkezindeki kara delik35 izlenme
Ekonomistler, Merkez'in enflasyon tahminini yorumladı: 'Cidden bitmişiz'35 izlenme
Berat Albayrak gitti destek bitti! AKP'liler Berat Albayrak tweetlerini sildi!91 izlenme
22 suç kaydı olan maganda dur ihtarına uymadı Jandarma Astsubay şehit oldu
Sedat Peker'den 'Tosuncuk' iddiası! "Yeri belli ve getirmeyen devletin..."
Okulun 70 yaşındaki bekçisi 2 kız öğrenciyi taciz etti! Skandalı aileler ortaya çıkardı
Özgür Demirtaş AKP'nin herkesten sakladığı ama bütün dünyanın bildiği listeyi paylaştı!