Yasal sürecin başlatılması istendi.
Belediye ise akıbeti bilinmeyen araçlarla ilgili Sayıştay'a gönderdiği yanıtta, "Taşıtlarla ilgili envanter çalışması başlatıldı. Kayıp olduğu belirtilen minibüsün Bakırköy Belediyesinde olduğu saptandı" dedi.
Sözcü’den Ali Ekber Ertürk’ün haberine göre Sayıştay, İstanbul Güngören Belediyesi üzerine kayıtlı kamyon ve iş makinelerini bulamadı. Belediye, "Hibe ettik ve sattık" dedi ancak hibe kaydına da rastlanmadı. Sayıştay raporuna göre Tanoba Belediyesi'ne satıldığı belirtilen arazöz de ortada yok. Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Sayıştay denetçilerine, "Bizim arazöz aracımız hiç olmadı"dedi.
Kelkit Belediyesi'ne satıldığı belirtilen çöp kamyonu ise Erzincan Belediyesi hurdalığında bulundu.
Raporda, "9 adet taşıt başka belediyelere hibe veya satılmak suretiyle elden çıkarılmış ancak bu taşıtların devir/ tescil işlemleri yapılmamıştır, bir adet taşıt hakkında ise bilgi edinilememiştir. 10 araç Güngören Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunmakta ancak envanter kayıtlarında yer almamaktadır. Akıbeti bilinmeyen araçlara ilişkin sorumlular hakkında yasal sürecin başlatılmasının uygun olacağı düşünülmektedir" denildi.
Belediye ise Sayıştay'a gönderdiği yanıtta "Taşıtlarla ilgili envanter çalışması başlatılmıştır. Kayıp olduğu belirtilen Terberg minibüsün ise Bakırköy Belediyesinde olduğu belirlenerek gerekli işlem başlatılmıştır" dedi.
35 yaşındaki kadın, evinin banyosunda ölü bulundu31 izlenme
Erdoğan 'Hakkımı helal etmiyorum' demişti: Yaklaşık 100 AKP milletvekili yasama faaliyetlerine aktif katılım göstermiyor29 izlenme
Türkiye ağlarken ihale derdine düştüler!33 izlenme
Narin davasında kimsenin bilmediği 'izin' detayı! Diyarbakır valisi ilk kez açıkladı28 izlenme
AKP'li eski vekilden Cumhur İttifakı'na: "Başarısız Gara operasyonunun sorumlusu olacak mı?"48 izlenme
AKP'ye oy veren çiftçi: "Vermeseydim keşke, elim kolum kırılsaydı. Ekinlerimi 9 liraya vermek varken tüccara 5 liraya satıyorum. Mazot alamıyoruz, ekinimizi satamıyoruz"34 izlenme
İzmir Ödemiş'te muhteşem görüntü ! 2 bin kişi 29 Ekim'de aynı anda zeybek oynadı !137 izlenme
SGK uzmanından milyonlarca emekliyi ilgilendiren uyarı: "Aylığınız kesilebilir"21 izlenme
Yeni müfredatta öğrencilere AKP'nin icraatları anlatılacak
İngiltere ile "düzensiz göçle mücadelede işbirliği" konulu İçişleri Bakanlığı açıklaması
CHP’li Deniz Yavuzyılmaz resmi belge paylaştı: "AKP döneminde İBB'ye ait aracı ‘Cumhurbaşkanlığı aile fertleri’ kullanmış!"
İkitelli'de ofiste yangın: Üst katlar çöktü