AKP Malatya İl Başkanlığı, Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Bülent Tüfenkçi'nin katılımıyla 4 Ocak 2018 tarihinde İl Başkanlığı'nda “Halk Günü” düzenledi. Toplantışa İŞKUR Malatya İl Müdürlüğü'nde görevli şef Veysel Derindağ da katıldı. Derindağ, AKP milletvekili ve eski Bakan Bülent Tüfenkçi'nin ilettiği vatandaşların iş taleplerini not etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Devletin memuru AKP Milletvekili'nin memuru olmuş. Parti binasında vekilin notlarını alıyor. Skandal kelimesi bile bu durumu özetlemeye yetersiz kalır” dedi.
Pes dedirten fotoğraf
PARTİ DEĞİL DEVLET BUNLAR
Veli Ağbaba sözlerine şöyle devam etti: “Son 16 yıldır kamu kurumları AKP'nin emrine girmiş durumda. Valiler, kaymakamlar, daire müdürleri AKP'nin neferi gibi çalışıyor. Karşımızda sadece bir parti değil devlet var. İşsizler arasında bile AKP'liAKP'li olmayan şeklinde ayrım yapılıyor'' dedi.
Veli Ağbaba
Müzisyen Onur Şener cinayetinde yürek yakan detaylar114 izlenme
Trabzon’da dere yatağına terminal projesi!87 izlenme
Yandaş medyaya ‘İmamoğlu’ talimatı verilmiş!169 izlenme
AKP sandıklar kapanmadan itiraz dilekçesi verdi62 izlenme
Erdoğan bu kez 1992'de açılan Harran Üniversitesi'ni sahiplendi: "Biz yaptık"67 izlenme
İliç’te vahim gelişme: Yeni toprak kayması riski var48 izlenme
"Erdoğan seçimlerde adımı bile anmadı" diyen Sinan Oğan'a vatandaştan kapak! "Niye gittin de yamandın o zaman?"47 izlenme
Anıtkabir'deki 23 Nisan töreninde bulunan tek genel başkan sadece Özgür Özel oldu51 izlenme