Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için hazırladığı seçim takvimine göre: 2 Mayıs'ta askıya çıkan seçmen listeleri bugün askıdan iniyor. Seçmenler, bugün saat 17.00'ye kadar listeleri muhtarlıklar, YSK'nin internet sitesi ve YSK'nin mobil uygulamasıyla kontrol edebilecekler.
FOTO:SÖZCÜ
Seçmen kütüğüne kayıtlı olmayanların saat 17.00'ye kadar kayıt yapması veya bilgilerini güncellemek için yurt içinde nüfus müdürlüklerine, yurt dışında temsilciliklere başvurması gerekiyor.
Seyyar sandıklarda oy kullanabilmeleri için hastalığı ve engeli sebebiyle yatağa bağımlı seçmenlerin bir yakını tarafından engelli beyan formu ile ilçe seçim kurulu başkanlığına veya buraya gönderilmek üzere muhtarlığa yapacakları başvurular da bugün tamamlanacak.
İstanbul’da 2 Mayıs’tan beri vatandaşların işlemlerini yaptırmak için yoğun çaba harcadığı Kadıköy Nüfus Müdürlüğünde dün de manzara değişmedi. Kadıköy Nüfus Müdürlüğü binası önünde uzun kuyruklar hakim. Birçok Kadıköylü işlemlerini yetiştiremeyip seçimlerde oy kullanamama endişesi taşıyor.
Bütçede büyük açık!134 izlenme
Vahdettin’in ihanetinin belgesi!214 izlenme
Ormanlarımız cayır cayır yanıyor, Savunma Sanayi Başkanlığı'nın ihalesinde THK detayı!59 izlenme
Mansur Yavaş, ‘Hiçbir çocuk mağdur olmasın’ dedi ve Ankara'da internet olmayan köyler için harekete geçti!71 izlenme
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı56 izlenme
Metin Akpınar ve Müjdat Gezen'e jet soruşturma açanlar, bu insan müsveddesine ne diyecek ?1379 izlenme
Havalimanında garanti ödeme faciası!51 izlenme
Ünsal Ban, kaçmak için Taşkesenlioğlu’nun parasıyla tekne almış!52 izlenme
Erdoğan'ın Ankara'da gerçekleştirdiği mitinge Suriyeliler otobüslerle taşındı, alanda en öne yerleştirildi!
CHP'yi basan yüzler bugün de Meclis kapısında!
AKP'nin Siverek adayı Ali Murat Bucak iktidarın nimetlerini anlattı: "Arıyorum valiyi, her şey 5 dakika…"
Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer tutuklandı