Anasayfa1
20 Ağustos 2024 ( 37 izlenme )
Reklamlar

Dilruba K. hakkında bir suçtan tahliye, bir suçtan tutuklama


Sokak röportajındaki sözleri nedeniyle tutuklanan Dilruba K., ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan tahliye edildi. Ancak Dilruba K.’nın ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’ suçundan tutukluluğu sürecek.



Sokak röportajı nedeniyle iki kez tutuklanan Dilruba K. hakkında, avukatı Hüseyin Yıldız’ın itirazı üzerine ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan tahliye kararı verildi.

Gazeteci İsmail Saymaz’ın haberine göre, Dilruba K. hakkında halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik suçundan verilen tutuklama kararına yapılan itiraz ise reddedildi.

NE OLMUŞTU?

Dilruba K., İzmir’de gerçekleştirilen bir sokak röportajından sonra tutuklanmıştı. “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” ve ”Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamalarıyla yargılanan Dilruba K.’nın tutukluluğuna itiraz edilmişti.

Diltuba’nın avukatı Hüseyin Yıldız, davanın 3 Eylül’de görüleceğini belirtmişti.

Kaynak: TELE1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tosuncuk'un planı ortaya çıktı! Ünlü gazeteci tek tek açıkladı '2019 yılında yargılandığı suçlarda infaz indirimi geldi, bence 1-2 yıl yatmaz!' Kızılay'a atanan İlhami Yıldırım'ı tanıyalım: Ya bu ülkede eşşek gibi sessizce yaşayacaksınız ya da defolup gideceksiniz! Son dakika… Hatay Valisi: 22 asker şehit oldu Emekli maaşları değişecek: İşte Ankara kulislerinde tartışılan yeni model