Sokak röportajı nedeniyle iki kez tutuklanan Dilruba K. hakkında, avukatı Hüseyin Yıldız’ın itirazı üzerine ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçundan tahliye kararı verildi.
Gazeteci İsmail Saymaz’ın haberine göre, Dilruba K. hakkında halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik suçundan verilen tutuklama kararına yapılan itiraz ise reddedildi.
Dilruba K., İzmir’de gerçekleştirilen bir sokak röportajından sonra tutuklanmıştı. “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” ve ”Cumhurbaşkanına hakaret” suçlamalarıyla yargılanan Dilruba K.’nın tutukluluğuna itiraz edilmişti.
Diltuba’nın avukatı Hüseyin Yıldız, davanın 3 Eylül’de görüleceğini belirtmişti.
Kaynak: TELE1
TÜİK yine şaşırtmadı: İşsizlik oranı azaldı!72 izlenme
Hakkari'den acı haber, 3 Şehidimiz var...171 izlenme
Bakan Koca yeni corona tablosunu açıkladı: Toplam vaka sayısı 245.635'e, can kaybı da 5.912'ye yükseldi!83 izlenme
Emekliye % 25 zam göründü25 izlenme
Nevzat Bahtiyar'ın avukatından tepki çeken paylaşım!66 izlenme
İmamoğlu'nun Beylikdüzü'ndeki dosyasına takipsizlik veren savcı jet hızıyla sürgün edildi!47 izlenme
İTO İstanbul'un enflasyonunu açıkladı: Yüzde 105, 55!45 izlenme
Dolar düşünce halay çekmişlerdi: 26 TL'yi geçince böyle tepki verdiler56 izlenme