Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:
Bugün Ukrayna'dan 406 kardeşimiz daha yola çıktı. Tahliye ettiğimiz vatandaşlarımızın sayısı 9 bin 653 oldu. Ayrıca Ukrayna'dan tahliye ettiğimiz vatandaşlarımız bugün Bükreş ve Varşova'dan Türk Hava Yollarımızla ülkemize sağ salim geldiler. Hoş geldiniz.

KRT'de yer alan habere göre Çavuşoğlu, tahliye edilmeyi bekleyen Türk vatandaşlarına ilişkin ise herhangi bir sayı bilgisi vermedi.
İBRAHİM KALIN TOPLAMDA 20 BİN VATANDAŞIN OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, 1 Mart'ta konuk olduğu bir televizyon programında yaklaşık 20 bin Türk vatandaşının Ukrayna'da olduğunu söylemişti. Kalın, açıklamayı yaptığı an itibarıyla 5 bin Türk vatandaşının tahliye edildiğini belirtmişti.
Kalın'ın açıklamalarına göre, 3 Mart 2022 tarihi itibarıyla Ukrayna'da yaklaşık 10 bin Türk vatandaşı tahliye olmak için bekliyor.
Dünyaca ünlü şirket raporladı! AKP’ye o 3 ilden kötü haber!143 izlenme
Cemil Tugay, CHP’nin İzmir adayı oldu31 izlenme
Uzan: Cumhurbaşkanı olarak Türkiye'ye döneceğim37 izlenme
Serik’teki 500 bin liralık rüşveti kim aldı? Mahkemeden jet engel!59 izlenme
'Erdoğan'a ne sormak istersiniz' dendi, gurbetçi kızın cevabı şaşırtmadı: "Ben Reisçiyim, ona karşı bir şey söylemem. Paramız Almanya'da değersiz, buraya gelince çok paramız oluyor"47 izlenme
Atatürk'ün ‘‘Doğudan batıya açılan pencere’’ dediği tarihi Ankara Palas da Beştepe’nin!192 izlenme
TÜYAP'ta Enis Berberoğlu izdihamı!196 izlenme
AKP'li belediyelerden Cengiz Holding'e ihale yağıyor! Bir haftada iki büyük ihale28 izlenme
Türban protestosuna tutuklama
Çakıcı'dan Erdoğan'a mektup "Sizi sevmiyorum!"
İBB, İmamoğlu’nun “çöküyorlar” dediği Yerebatan Sarnıcı için harekete geçiyor!
Traktör başında isyan etti: "Adamlar uyanık. İlkokul mezunuyum, çobanım, çiftçiyim. Beni Tarım Bakanı yapsınlar, yemin ediyorum bunlardan iyi yaparım"