Kıbrıs'ta konser sırasında fenalaşan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden usta sanatçı Volkan Konak'ın ölümünün ardından Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu hakkında soruşturma başlatıldı.
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Son günlerde kamuoyunda yer alan ve İstanbul Çatalca İlçe Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu’nun bazı sosyal medya paylaşımlarına ilişkin iddiaları içeren haberler üzerine Başkanlığımız tarafından konuyla ilgili olarak soruşturma başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) çıktığı sahnede kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren usta sanatçı Volkan Konak'ın ölümünün ardından, Çatalca Müftüsü Ahmet Mehmetalioğlu'nun "Sahnede gebermiş" şeklindeki nefret dolu paylaşımı büyük tepkilere yol açmıştı.
Yaptığı açıklamalarla gündem olan Ahmet Mehmetalioğlu, "Sahnede gebermiş" ifadelerini kullanmıştı.

Sosyal medyada yapılan paylaşımda müftü, "Sahnede gebermiş. Şimdi bize soracaklar; nasıl bilirdiniz? Cevabımız bu. Böyle bilirdik. Bizim için içen bizim için yanar da elbet" ifadesini kullanmıştı.
Sözcü
Yurttaşa 'tasarruf' önerisinde bulunan Diyanet'in Ramazan harcaması dudak uçuklattı!60 izlenme
İstanbul'da dün gece neler oldu? LeMan'dan Hz. Muhammed açıklaması!17 izlenme
Şanlıurfa'dan kahreden haber: 1 askerimiz şehit57 izlenme
Avukat Tozbey: Fuhuş imasıyla AKP’li vekilin evinde ölen Nadira Kadirova soruşturmasının yönünü değiştirmek istiyorlar301 izlenme
Maliye Bakanlığı deprem bölgesinde ödemeleri iyice kıstı: Depremzede mağdur binlerce işçi de mağdur16 izlenme
Mansur Yavaş yeni projesini açıkladı: ‘Nisan ayında ihaleyi gerçekleştiriyoruz’22 izlenme
Türkiye'yi her fırsatta 'Eski' diye aşağılayan Erdoğan, memleketi savaş ve ambargo olmadan işte bu hale düşürdü !3328 izlenme
İş yerlerinde elektrik şoku! Vatandaş'a da yansıyacak40 izlenme