Anasayfa1
29 Ekim 2021 ( 56 izlenme )
Reklamlar

Diyanet'in Atatürk'süz 29 Ekim mesajına Sedat Peker'den sert tepki!


Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla okuduğu hutbede Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anılmamasına sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Peker, "Baldızla yapılan cinsel ilişkinin nikahı bozmayacağı fetvasını verecek kadar namussuz olanlar, kendilerine bağımsız bir ülke bırakan Gökbörü Atatürk’ü 29 Ekim’de anmayacak kadar vefasız, hain ve tabii ki kahpe olacaklardır" ifadelerini kullandı.


Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a isim vermeden sert sözlerle yüklendi.

Peker, Ali Erbaş'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla okuduğu hutbede cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anmamasına tepki gösterdi. Peker, Diyanet'in "baldızla cinsel ilişkiye girmek nikahı bozmaz" fetvasını hatırlattığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Baldızla yapılan cinsel ilişkinin nikahı bozmayacağı fetvasını verecek kadar namussuz olanlar, kendilerine bağımsız bir ülke bırakan Gökbörü Atatürk’ü 29 Ekim’de anmayacak kadar vefasız, hain ve tabii ki kahpe olacaklardır. #29Ekim


https://www.krttv.com.tr/gundem/diyanetinataturksuz29ekimmesajinasedatpekerdenh98439.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sağlık Bakanı Koca vaka ve vefat sayısını açıkladı: 28.873 yeni vaka tespit edildi, 210 kişi hayatını kaybetti, 26.224 kişi de sağlığına kavuştu! Sokak röportajında bir vatandaş: 'Karadenizliyiz Karadenizli. Ben AKP'liyim ama biz İmamoğlu'na veriyoruz yani' Çiftçilerin bankalara olan kredi borcu 1 yılda yüzde 75 arttı AKP, Türkiye'nin geleceğine ihanet ediyor!