Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, Genelkurmay eski Başkanı İsmail Hakkı Karadayı'nın vefatı sonrası sosyal medya hesabından çirkin bir paylaşım yaptı ve “Ey Mevta” adlı bir şiir yayınladı.

Burhan İşliyen
İşliyen, “Ne kadar büyüktü dindara kinin. Hacıya, hocaya uzardı dilin. Konuşsana mevtâ, bitti mi pilin? Oksijen tüpleri yok tabutların, söyle de bir nefes versin putların” dizelerinin bulunduğu şiiri paylaştı.

İsmail Hakkı Karadayı
Şiirdeki “Put” ifadesi, “Atatürk'e gönderme'' olarak algındı ve tartışma yarattı. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen'in, Cengiz Numanoğlu'na ait 9 kıtalık şiirin tek kıtasını paylaşması dikkat çekerken, bu paylaşıma, “Sebep olanların odunları bol olsun inşallah, Allah razı olsun hocam” yorumları da yapıldı.

Burhan İşliyen attığı tweette “Ne kadar büyüktü dindara kinin. Hacıya, hocaya uzardı dilin” diye yazdı.
Adıyaman'da ağır hasarlı 1884 binayı yıkmamışlar!69 izlenme
Erdoğan'ın AKM'ye ilişkin sözlerine büyük tepki: Çatlamak patlamak yok; Atatürk ve Cumhuriyet var!406 izlenme
Seçim sonuçlarını doğru tahmin eden SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, son 10 günü işaret etti: "Anketler değişti"46 izlenme
Peynir ve çocuk mamasına alarm takıldı..112 izlenme
"Biz orada streçe sarılmış bir domatesi 30 Euro'ya alıyoruz Türkiye'de her şey ucuz " diyen gurbetçi kadının iddiası havada kaldı: Almanya'da bir adet domates 30 Euro değil 28 sent çıktı!37 izlenme
Planlar altüst: Türkiye'den Körfez'e servet transferi36 izlenme
İBB’de iki seçim arasında çok sayıda 'usulsüzlük dosyası' silinmiş!102 izlenme
Kahramanlara son veda164 izlenme