Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın, Atatürk’ün hayata veda edişinin 80’inci yıl dönümünden bir gün önce, Milli Kurtuluş savaşı için “Keşke Yunan galip gelseydi” diyen, İstiklal şairimiz Mehmet Akit Ersoy’a hakaret eden Atatürk düşmanı Kadir Mısıroğlu'nu ziyaret etmesine Çorum İl Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık'tan tepki geldi.
Kamuoyunda yaptığı ilginç çıkışlarla “Sıra dışı müftü, popstar müftü” olarak bilinen Adnan Zeki Bıyık, Mısıroğlu’na “Bilinçli ya da bilinçsizce Türk Milletini karşı karşıya getirmekten hoşlanan bir ruh hastasıdır” dedi. Müftü Yardımcısı Adnan Zeki Bıyık, Kadir Mısıroğlu’nun Atatürk ve Mehmet Akif Ersoy hakkındaki hakaretlerini hatırlatarak, “Bunları diyen bir kimse hakkında 3 durum söz konusudur. Ya İngiliz uşağıdır. Ya Türk ve İslam düşmanı bir takıyyecidir” diye yazdı.
Bıyık’ın sosyal medya hesabından Kadir Mısıroğlu hakkında attığı mesaj şöyle:
“Hükümete tepkisi olsa bile hiçbir Müslüman Türk evladı nasıl PKK galip gelsin diyemezse… Atatürk’e muhtelif sebeplerle tepkisi olsa bile bir Müslüman Türk evlası asla, ‘Yunan Galip Gelseydi’ diyemez.
Aynı şekilde Çanakkale Şehitleri Destanıyla ve İstiklal Marşı ile her kesimden insanımızın gönlünde anıtsal bir taht kurmuş İslam’ın ulvi vicdanı Mehmet Akif’e ‘pezevenkserseri’ diyemez.
Bunları diyen bir kimse hakkında 3 durum söz konusudur.
Ya İngiliz uşağıdır.
Ya Türk ve İslam düşmanı bir takıyyecidir.
Ya da bilinçli ya da bilinçsizce Büyük Türk Milletini karşı karşıya getirmekten hoşlanan bir ruh hastasıdır. (Ateh durumu)”

Servet Seyfettin Mete / Çorum
https://odatv.com/yaingilizusagiyada...17111838.html
İşte 29 Ekim töreninde 'Atatürk' için söylediği sözleri, AKP'lilerin şikâyet etmesi nedeniyle açığa alınan Korgan Kaymakamı'nın o konuşması!79 izlenme
Rakıya zam geldi32 izlenme
Sedat Peker fena patladı! SADAT'çılara böyle seslendi: "Namusunuz yok. Sizin gücünüz silahsız garibanlara yeter"32 izlenme
Hatay Samandağ'da toplu konut projesi adı altında TOMA'larla girilen arazide zeytin ağaçları söküldü! Direnen köylüleri perişan ettiler!9 izlenme
Maddi durumu iyi olan öğrencilere burs, kötü olan öğrencilere kredi119 izlenme
TMO’ya ait 5 taşınmaz satılacak! “Mirasyedi gibi bütün fabrikaları sattınız!”73 izlenme
Almanya’ya kaçak Türk akınında patlama25 izlenme
ABD'de OnlyFans hesabı ortaya çıkan öğretmen zorunlu izne çıkarıldı31 izlenme