Skandallarıyla gündemden düşmeyen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Ali Erbaş, damadı ve kızının mutluluğu için adeta çırpınıyor. Erbaş’ın Düzce Çilimli’de müftü olan damadı Muhammed Likoğlu’nun hizmet süresinin yetmemesine rağmen, 1. sınıf ilçe olan İstanbul Beykoz Müftülüğü’ne atanması tartışma yaratırken, kızı Merve Safa Erbaş Likoğlu da Beykoz’da vaize olarak görevlendirildi.
Likoğlu çiftine villa gibi bir lojman da tahsis edildi. Lojmanı kızı ve damadı için bizzat Başkan Erbaş’ın eşi Seher Erbaş’ın seçtiği bildirildi.
İSTANBUL’DA KAMP KURDU
Merve Safa Likoğlu’nun atamasının ardından Damat Likoğlu’nun atamasına ilişkin detaylarda ortaya çıktı. Birinci derece ilçe olan Beykoz’a atama şartlarından birisi olan müftülükte en az altı yıl çalışma kuralı damat için uygulanmadı.
Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan haberine göre, Likoğlu, yönetmelikteki “Hizmet gereği ve ihtiyaç” maddesi uyarınca atandı. Atama öncesi Erbaş’ın eşi Seher Erbaş’ın İstanbul’da kamp kurup, kızı ve damadı için 39 ilçe içerisinden Beykoz’u seçtiği bildirildi.
Odatv.com
Antalya'da surucu kursuna gitmek için evden çıkan Seda Nur'dan haber alınamadı!28 izlenme
CHP’nin Soylu hakkında yaptığı suç duyurusu işleme konmadı!70 izlenme
Kayyum 3 milyona hamam yaptırıyor!303 izlenme
Çeşme Belediye Başkanı Lâl Denizli serbest bırakıldı13 izlenme
Milli Gazete'den Erdoğan'a 'Artık bir masal bitiyor, bu millet yeni bir sabaha uyanmaya hazırlanıyor'1444 izlenme
Pandora Papers'dan bu kez Cengiz Holding çıktı!51 izlenme
Çiftçinin geldiği son nokta bu! Önce domates şimdi de biber: "Keşke Dilan Polat gibi güzellik merkezi açsaydım"31 izlenme
Yandaşları korku sardı! Fatih Tezcan canlı yayın açtı 'Sedat Peker'le fitneyi engellemek için görüştüm'200 izlenme
Ünlü hukukçudan hedefe konulan Haluk Levent'in AHBAP'ı için şok iddia: "Parasına çökecekler"
Bakanlık İBB'nin taleplerine yanıt vermiyor, 62 kantin kapanmak zorunda kaldı!
Savaşın acı yüzü: “Mariupol’de ölen sivil sayısı 20 bine yaklaştı”
Afrin'den kahreden haber: Şehit ve yaralılar var