Home
24 Haziran 2024 ( 23 izlenme )
Reklamlar

Diyarbakır’da Starbucks ve Burger King’i basan saldırganlar aynı gün serbest bırakıldı!


Diyarbakır’da işyerlerine tekbirlerle yapılan saldırıların ardından gözaltına alınan 16 kişiden 15’i savcılıktan, biri ise adli kontrol şartıyla mahkemeden aynı gün serbest bırakıldı.



Diyarbakır’da 22 Haziran akşamı Sur ve Kayapınar ilçelerindeki zincir işletmelerin şubelerine, İsrail’in Gazze’deki katliamına tepki göstermek amacıyla bir grubun düzenlendiği saldırıya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 16 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin ardından şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Saldırganlardan 15’i savcılık ifadelerinin ardından, 1’i ise çıkarıldığı mahkemeden adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: ANKA

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Önce teker teker tahliye ettiler, şimdi para ödüllü rengarenk listelerle arıyorlar! Sene 2020 ama halâ aynı yöntem! 'Dergâh' dolandırıcılığında 13 milyonluk vurgun! Esenyurt kayyımı bu kez de kampüs liseyi hazineye vermeye çalışıyor! Narin cinayetinde çarpıcı 30 dakika detayı: Amca Salim Güran oraya neden gitti?