Ekonomik krizle beli iyice bükülen vatandaşa kara haber dün gece yarısı geldi.
Konutlarda kullanılan doğalgazın birim fiyatında yüzde 20,4, sanayide yüzde 50,8 zam yapıldı. Elektrikte ise mesken abonelerinin tarifesine yüzde 20, sanayide yüzde 50, ticarethane abonelerinin tarifesine yüzde 30 zam yapıldı.
AKP İÇİNDEN ZAMLARA ELEŞTİRİ
Doğalgaz ve elektriğe zam haberine tepkiler büyürken bir eleştiri de AKP MKYK Üyesi Şamil Tayyar’dan geldi.
AKP’li Tayyar Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Doğal gaz/elektrik zammının sebepleri izah edilebilir. Tüm dünyada enerji talebi ve maliyeti hızla yükseliyor. Ama geniş kitleler sebebi değil sonucuyla ilgilenir. Bu karar, sadece konutları değil sanayiyi de vurur. Nihayetinde zam/enflasyon demek. İvedi çare!" ifadesini kullandı.
İşte o paylaşım:
Yeniçağ
Kilis'in CHP'li yeni belediye başkanı Bilecen: "İşe gelmeden maaş alanlar var, istifa etmeleri için süre verdim"40 izlenme
İşte Erdoğan’ın göstermek istemediği o fotoğraf!699 izlenme
7 farklı araştırma şirketinin yaptığı seçim anketlerin sonuçlarının ortalaması alındı: Fark 10 puan44 izlenme
'Vergimatik bakan'38 izlenme
Devletten 751 milyon TL fazla ödeme almıştı, AKP’den aday adayı oldu88 izlenme
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den yeni yıl mesajı108 izlenme
İlkin Aydın'ın konuşması ayakta alkışlandı: "Filenin Sultanları değil Atatürk'ün kızları"55 izlenme
İstanbul'da ucuz ekmek satışında son durum... Halk Ekmek ne yapacak?63 izlenme